Magen,  Tredje graviditeten

Magen vecka 23 – bebis nr 2

Alltså denna veckan tycker jag VERKLIGEN att det är skillnad på magen! Jag tycker länge att det inte har hänt så mycket, men när jag såg bilden som Jair hade tagit så utbrast jag ”VAD STOR!”. Fast nu när jag sitter och jämför bilderna så tycker jag kanske inte att den har växt så mycket utåt, den har snarare växt uppåt och fått en sån där perfekt rund form hehe! Jag älskar gravidmagar! Det är sååå vackert!

Enligt appen är bebisen nu som ett grapefrukt.
      Jag ska ta en jämförelsebild nån dag denna veckan så att jag kan jämföra med när Lucas låg i magen också 🙂 Flera av er har ju kommenterat att det ser ut som jag bär bebis högre upp den här gången, ska bli spännande att se om det ser ut så för vecka 23 också 🙂

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.