Magen vecka 12 – bebis nr 2

Nu är bebisen stor som ett plommon! Det är ingen liten ärta eller böna längre och jag är äntligen i vecka 12! Det börjar kännas på riktigt nu! Jag väntar fortfarande på att kunna slappna av och se framemot en aprilbebis och nu känns det som jag snart kan göra det!

 

Jag tycker det känns som magen har pluppat nu, men när jag jämför bilderna från vecka 11 och 12 så syns det inte nån skillnad. Jag antar att det känns mer än det syns 😛

 

Idag packar jag upp mina gravidkläder igen 🙂

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

    • Emma - På Smällen!

      Oj hmm… Det här får jag nog rådfråga er läsare om tror jag. Vi har pratat om det och är inställda på att vi inte kommer behöva, men jag vill gärna höra hur andra gjorde som hade samma åldersskillnad på barnen 🙂

      Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här