Magen vecka 8 – bebis nr 3, vår “korv”

Idag går vi egentligen in i vecka 9, men eftersom jag har glömt lägga upp magbilden här på bloggen så kommer den här 🙂

Livmodern är inte större än ett hönsägg ? och bebisen är i storleken av ett hallon, men ändå syns gravidmagen redan nu ? Jag antar att kroppen vet precis vad den ska göra för att göra plats åt bebisen. Imorgon går vi in i vecka 9 ?? och på fredag är det dags för första ultraljudet! Jag kan knappt bärga mig!

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. Joanna

    Du vet säkerligen om det, men jag tror att du kommer få göra ett vaginalt ultraljud,… Bara så du (eventuellt) är förberedd…

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här