Gott nytt 2020!

– Innehåller annonslänk –

Det känns helt fantastiskt att välkomna det nya året efter att precis avslutat 2019 som blev det bästa året i mitt liv! Året som gick var ett HELT år fullt av lycka, snacka om skillnad gentemot förra året! Under året träffade jag mannen i mitt liv, min själsfrände, han som jag kommer bli gammal tillsammans med ❤️ Han visade sig vara världens bästa (bonus)pappa och förebild. Han överraskade mig med en resa till Mallorca där han frågade om jag ville gifta mig med honom och nu väntar jag hans barn! Vem hade kunnat tro att 2019 skulle bli ett så fantastiskt år? Hoppas att alla våra år kommer fortsätta så här!

Älskar klänningen! Jag fick den från Victor i julklapp, jag har önskat mig den sååååå länge!

Vår nyårsafton firade vi hemma med barnen och det blev precis så mysigt som vi hade tänkt oss. Jag och Victor lagade trerätters, det blev hummer, oxfilé och till sist pannacotta och chokladmousse. Det var ett litet projekt för oss som inte är vana vid att laga så många rätter men samtidigt väldigt mysigt att göra det tillsammans.

Här är jag svinnöjd med att jag lyckades få ut hela hummerklo-köttet i en enda bit från klon. Mums!

Tolvslaget firade vi på verandan till huset där vi såg på medan grannarna smällde raketer för fullt. Själva nöjde vi oss med tomtebloss, magi på riktigt 🙂 Vi skålade in det nya året i alkoholfritt bubbel som ändå var helt okej för inbitna bubbeldrickare som oss 🙂

dsc00389-1
dsc00375
dsc00387-1

Nu hoppas jag på ett fantastiskt 2020, om allt går som planerat så kommer det bli minst lika grymt som 2019.

Gott nytt år på er alla fina läsare! Jag hoppas att ni också har haft en fantastisk nyårsafton och kommer få ett minst lika bra 2020!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här