Kommer bebisen sno vårt datum?

Kul att vår framtida bröllopsdag är denna veckan… jättekul! Vi ska ju gifta oss nästa år och har valt ett perfekt datum för det. Vi bokade kyrkan i början av året och lokalen vi ville ha blev ledig tack vare att Håkan Hellström flyttade fram sina konserter ett år pga corona. Bröllopsparet som hade bokat ”vår” lokal var nämligen inbitna Håkan Hellström fans och flyttade gladeligen sitt bröllop för att kunna gå på hans konsert nästa år 🙂 Tur för oss!

Jag insåg precis att vår bröllopsdag ligger risigt till… Tänk om bebisen har tänkt att knipa åt sig just den dagen? Då kan vi ju inte gifta oss! Då måste vi ju fira vår lilla 1-åring… Kom igen bebis, det kan väl ändå inte vara då som du planerat att komma ut?!

Fotograf: https://www.wanderings.se

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

 1. Nina

  Gör det så mycket att bebis ev fyller år på er bröllopsdag? Tänker att även om bebis kommer någon dag innan så kommer det kanske vara mycket bröllopsförberedelse även på födelsedagen, och vem vet ett syskon kanske kommer på bröllopsdagen iaf ? Så jag personligen hade kört på ert datum oavsett om bebis kommer då eller inte.

  Svara
 2. Skolkurator

  Det är väl jättekul att ha samma dag! Då kan ni ju fira bebis födelsedag på bröllopsfesten också. Perfekt!
  Vi körde ihop 8-års kalas och barndop samtidigt.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här