Lucka 4 är öppen IGEN! Nu går det kommentera!

Hej på er!

Tyvärr hade det blivit något knasigt med dagens lucka så ni kunde inte kommentera, men nu har jag fixat det och kommer hålla luckan öppen till klockan 9.00 imorgon för att kompensera för förlorade timmar.


Foto: Fotoliselotte

I dagens lucka finner vi Hexter & Baines som sponsrar julkalender med en av valfri klocka, värde upp till 1795 kr! Hexter & Baines har både herrklockor och damklockor och om man vill kan man även matcha sin partner 🙂 Detta är en perfekt julklapp till dig själv eller till någon du tycker om!

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min julkalender och använda bilden! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Kommentera inlägget och berätta vem som skulle få klockan om du vann
 • Svara på utslagsfrågan: Vem i Jairs familj har fått en Hexter & Baines klocka av oss?

OBS! Tävlingen avslutas imorgon klockan 09.00!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

Relaterade Inlägg

127 Kommentarer

 1. Titti

  Jairs bror.
  Just nu skylle jag behöva en klocka då vi reser om 5 dagar… inget pass tydligen har jag så smått stressad och sen har jag en tidsoptimist till man som tror man kan vara på arlanda 1 timma innan incheckning stänger med två barn ?

  Svara
 2. Anna M

  Jag tror det är jairs syster som fått en snygg klocka 🙂 har skickat printscreen:) jag skulle ge den till mig själv, är trött på stt vara beroende av telefonen för att veta vad klockan är 🙂

  Svara
 3. EvelinaH

  Jag tror det Jairs mamma som fått en tjusig klocka .
  Min sambo skulle få en klocka, han har nämnt att han vill ha en i julklapp. Vore toppen ?

  Svara
 4. Cecilia Bratt

  Åh vad glad jag skulle bli över denna vinst, skulle vilja unna mig själv en sån fin klocka!
  Tror att det är Jairs pappa som fått en klocka.

  Svara
 5. Jonna Aspenstedt

  Jag tror det är Jairs bror som har fått en klocka. Super fina klockor så skulle nog ge den till mig själv i julklapp. En sån grej man inte prioriterar att unna sig. Hoppas på tur

  Svara
 6. Jenny Reinerstedt

  Jag skulle nog ge den som present till mig själv då jag tycker att jag förtjänar något fint mitt bland allt bebiskräk och fokus på barnen ? Tror att ni har gett en klocka till Jairs bror.

  Svara
 7. EmmLar

  När klockan från Kalle Anka -98 stannade, då var det såklart Kalle som jag länge bannade. I efterhand vet jag ju att kvaliteten inte var den bästa, hoppas därför att ett bättre ur blir mitt nästa. Ett snyggt ur med en rem i brunt läder, stilrent och passar oavsett kläder. Hoppas nu att lyckan mot mig ler och att det sedan en klocka från Hexter and Baines jag på min arm ser ?
  Tror ni gav Jairs bror en klocka ?

  Svara
 8. Victoria

  jag tror att Jairs mamma har fått en klocka av er 🙂
  Denna klocka kommer gå till någon som jag är väldigt lik och som jag älskar!
  jag tycker själv att klockorna är underbar så jag hoppas att personen som får den kommer älska den lika mycket som jag gör!

  Svara
 9. Erica

  Jag gissar på Jairs bror (som många andra). Jag har inte haft en klocka på 15 år och när jag såg pärlorna på deras hemsida så känner jag att JAG faktiskt skulle vilja unna mig en sån här i julklapp till mig själv. Hade blivit så glad om jag vann! ☺️ God jul! ?

  Svara
 10. Sara Källström

  Jairs mamma tror jag!

  Jag skulle faktiskt behålla denna klocka själv om jag vann! Har haft en klocka i 17 år nu och den börjar ta ut sin rätt! Denna hade vart fantastiskt kul att vinna! Precis i min stil!

  Svara
 11. Marie-Louise lundin

  Jaris bror tror jag. Jag skulle faktiskt använda klockan själv då jag är helt utan.. o svårt o hålla tiden numer ❤️??

  Svara
 12. Ida

  Jag tror det är Jairs bror som fått en. Jag hade gett denna till min underbara mamma som alltid finns där och ställer upp för mig och hela min familj om vi behöver hjälp. Hon är klippa som förtjänar en riktigt fin julklapp ?

  Svara
 13. Anna Årmarker

  Jag tror Jaris bror fått en 🙂

  En trebarnsmamma som ingen tid över har,
  att få vinna denna hade gjort mig lite mer rar.
  Det finns varken tid eller ork att nytt till mig köpa,
  att vinna denna skulle ju få mig att till affären slippa löpa.
  Att få gå runt med denna och glittra,
  skulle få denna trötta mamman att både le och fnittra.
  Att få känna sig lite speciell och fin,
  det skulle min man gilla och ge mig en kärleksfull min.
  <3
  Skulle med andra ord ge mig själv en välförtjänt julklapp då det inte är min mans starka sida, för detta ska ju inte jag behöva lida 😉

  Svara
 14. Mia Korch

  Jag gissar på Javiers mamma

  Jag skulle ge klockan till min man eftersom han länge sneglat på en klassisk klocka att ha många år framöver. Men när man en liten dotter och en till bebis på väg så så finns det så många andra julklappar att lägga pengar på. Han hade garanterat blivit så överaskad och stolt över klockan, och det vore han verkligen värd!

  Svara
 15. Fanny J

  Jag hade gett mig själv en klocka i present då jag tycker jag förtjänar det och vill skämma bort mig själv?
  Svar på frågan: Jag gissar på Jaris kusin

  Svara
 16. Kristoffer Kåremar

  Min motivering: Skulle ge en fin damklocka till min flickvän ?

  Svara på utslagsfrågan: Vem i Jairs familj har fått en Hexter & Baines klocka av oss?

  Svaret är Jairs mamma

  Svara
 17. Anke

  Jag tror att Jairs bror har fått en klocka.

  Jag skulle ta den själv då jag är på jakt efter en snygg klocka som denna 🙂

  Svara
 18. Thina

  Jairs bror tror jag, och hade jag vunnit så skulle jag ge den till min fina lillasyster som pluggar till lärare och kämpar på så hårt varje dag med studierna!

  Svara
 19. Linda F

  Jag tror att ni gett en klocka till Jairs pappa. Om jag vinner vill jag ge en klocka till min svärmor som är en sann tidsoptimist men med ett hjärta av guld.

  Svara
 20. Sanna

  Om jag vann en klocka från Hexter & Baines skulle jag faktiskt behålla den själv. Har inte haft något armbandsur sedan jag var i 8 års åldern, så jag känner att det är hög tid för en ny nu. Hexter & Baines klockor är ju dessutom galet snygga så det vore ju super kul att ha en av dessa!

  Vem i Jairs familj har fått en Hexter & Baines klocka av oss?
  Svar: Jairs syster kanske.

  Kram Sanna

  Svara
 21. Nathalie Gustafsson

  Jag tror att Jairs mamma har fått en klocka. Jag skulle själv ge klockan till min älskade mormor om jag vann. Hon är ett riktigt modelejon vars mamma var sömmerska. Hon har alltid snygga detaljer men saknar en klocka som är ”hon”. Den här skulle passa henne perfekt!

  Svara
 22. Stina Polvi

  Jag tror Jairs bror fått en klocka 🙂
  Skulle jag vinna, skulle min man Mikael få den <3
  Han har så vackra handleder, det skulle bli läckert – och, han skulle ha koll på tiden 😉
  Ha en fortsatt fin dag,
  kram !

  Svara
 23. Johanna

  Jag gissar på att det är Jairs bror som har fått en Hexter & Baines klocka av er!

  Om jag vann skulle jag ge klockan till min sambo, som älskar fina klockor men som inte har råd med en på studentbudgeten. Jag hade gärna köpt en i julklapp till honom, men jag är också student och har inte heller riktigt råd med det just nu. Därför hade denna vinsten varit helt underbar!

  Svara
 24. Ida J

  Jag tror på Ian!

  Jag skulle nog försöka unna både mig och min sambo en varsin klocka som en liten julklapp ☺️
  Vi brukar inte köpa ngt till varandra utan brukar lägga de slantarna lite extra till barnen, så det här skulle vara upp-piggande och överraskande för min sambo ??

  Svara
 25. Marlene

  Jag skulle ge den till min sambo i julklapp, förhoppningsvis förstår han vinken till nästa år, för man vill ju givetvis ha en själv! 😉
  Jag tror att ni gett en klocka till Jairs pappa.

  Svara
 26. Ellinor

  Jag gissar på Jairs pappa! Jag skulle ge en klocka till min sambo som länge har pratat om en klocka. Så tänkt vad Glad han blir om jag skulle överraska honom med en!

  Svara
 27. linda

  Jag tror ni har gett en klocka till Jairs mamma 🙂
  Jag hade behållt klockan själv och hade valt stretford för den har jag blivit kär i! 🙂
  Kramar

  Svara
 28. Nettan

  Jag tror Jairs bror har fått en klocka.
  Jag skulle behålle klockan själv om jag vann, så vet jag garanterat att jag får nåt fint paket under granen 😉
  Min älskade klocka gick sönder förra veckan, verkar inte gå att laga… så det känns väldigt tomt på armen nu, så hoppas verkligen på denna julklapp!

  Svara
 29. Malin Svärd

  Åh! För två personee som aldrig är i tid så skulle kanske den här klockan få oss att faktiskt göra det för en gångsskull 🙂
  Jag tror att Jairs bror har fått en klocka.

  Svara
 30. Malin Svensk Björck

  Gissar på att Jairs bror fick  en klocka.

  Vill ge till min lite klantiga man
  Som aldrig mer sin klocka fann
  Tror den mitt ute i skogen är
  För den är då inte i huset här
  Men han även på tiden behöver få koll
  Så förseningen i framtiden blir noll
  Han är  värd nåt vackert att bära 
  Då blir det nog också roligare att passa tiden lära
  Kanske hans klantighet även slutar
  Om jag med en riktigt snygg klocka mutar

  Svara
 31. Malin S

  (Min förra kommentar ville inte riktigt samarbeta)
  Åh! För en person som aldrig är i tid skulle den här klockan bli en perfekt julklapp, min sambo skulle alltså få den 🙂
  Jag tror att Jairs bror har fått en klocka.

  Svara
 32. Thérese Mäkinen

  Jag tror att det är Ian som har fått en klocka. Jag skulle ge klockan till mig själv i födelsedagspresent, jag fyller år den 18/12

  Svara
 33. Elin w

  Jag skulle ge klockan till min syster som pluggar till sjuksköterska samtidigt som hon har två barn 🙂 vore kul att ge henne nåt extra.
  Jag tror Jairs kusin fått en klocka av er 🙂

  Svara
 34. Annika

  Jag tror på Jairs bror! Jag hade gett denna superlyxiga klocka till mig själv faktiskt, hade inte kunnat hålla mig då den är så snygg!!!! O jag är så värd eb fin present som 2 barnsmamma som aldrig har tid eller pengar över till mig själv 😉 hoppas verkligen på denna lucka!! Kram

  Svara
 35. Angelica Linder

  Jag tror att Jairs pappa fått den! Jag skulle ge den till mig själv då jag är gravid i vecka 34 och lyckades med bedriften att slå i foten i soffbenet idag och bryta ringtån… lagom kul med stor mage och foglossning! Här lär det ju inte bli så mycket pyntat i år nu! 🙁

  Svara
 36. Elin

  Jag gissar på Jairs bror!

  Jag skulle vilja vinna en klocka till mig själv då jag inte ägt en klocka i vuxen ålder och nu när jag äntligen påbörjat resan mot mitt drömyrke från ett yrke där vi inte kan ha accessoarer!

  Svara
 37. Emelie Andersson

  Jag tror Jairs mamma fått en klocka! Jag skulle ge klockan till mig själv idag då jag kombinerat sjuka barn med jobb och handling, bra plåster på såren!

  Svara
 38. Linnea

  Jag tror hans bror har fått en klocka.

  Jag skulle nog ge klockan till mig själv, då jag tycker att jag är värd en lyxig klocka efter det här året.

  Svara
 39. Chanette Büchel

  Jag skulle ge klockan till mig själv!? Jag tror att det är Jairs syster som har fått en klocka av er.

  Svara
 40. Ia Jans

  Hej,
  Jag tror Jaris bror har fått en klocka. Jag skulle vilja ge en klocka till min sambo som verkligen har ställt upp för mig efter förlossningen.

  Svara
 41. Sandra Södergren

  Jag tror att ni gett en klocka till Jairs mamma.

  Jag skulle ge klockan till mig själv. ? Jag har blivit dålig på att unna mig själv saker och att få chansen att unna mig en snygg och lyxig klocka skulle göra mig väldigt lycklig.

  Svara
 42. Karolina Kilander

  Jag gissar på jairs pappa.

  Jag skulle ge klockan till mig själv för att jag förtjänar något fint efter genomgått förlossning och nu 9 månader utan sömn och typ ingen hjälp av mannen på nätterna.

  Svara
 43. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

  Gissar på hans pappa. Om jag skulle vinna skulle min son få den, han behöver en klocka som inte kan stängas av på grund av batteribrist 😉

  Svara
 44. Malin J

  Jag tror att det är Jairs pappa som har fått klockan.

  Det här vore verkligen drömjulklappen till min man som önskat en snygg klocka i flera år! Men jag har varit föräldraledig och ekonomin har inte riktigt funnits till det. Klockan som heter Oakham 40 är verkligen en dröm och passar perfekt med den bilden han har målat upp för mig om drömklockan – då nu hoppas jag dels på tur att Jairs pappa faktiskt är den som fått klockan, men också på att du gillar min motivering bäst 😀

  Svara
 45. Malin R

  Jag testar lyckan och gissar på Jairs syster!

  Det finns vissa saker som verkligen sätter pricken över i:et,
  som genom sin existens skulle förgylla livet.
  En klocka från Hexter & Baines är ett sådant exempel då det är som bäst,
  som skulle göra denna mammas jul till en glädjefull fest!

  Svara
 46. Caroline A

  Jag tror det är Jairs syster!

  Länge förbannat mig själv över att inte ha en klocka, så det skulle få bli en julklapp åt mig själv, jag är ju så pass gammal nu så det är nog ingen annan som tänker ge mig någon 😉

  Svara
 47. Åsa

  Jag gissar på Jairs bror.

  Jag har märkt att det är opraktiskt att inte ha någon klocka och använda mobilen istället. Så lätt att fastna i Facebook och Instagram när jag bara ska kolla tiden. När jag är med mina barn vill jag inte fippla med telefonen i tid och otid. Då vill jag bara finnas för dem. En klocka står på önskelistan i år!

  Svara
 48. Karin Grandin

  Jag tror att Jairs mamma fått en klocka.

  Jag skulle nog ge den till mig själv då det alltid är barnen i fokus så blir det inte nått “onödigt” till mig själv.

  Svara
 49. Kristina K

  Jag tror det är Jairs pappa som fått en klocka.

  “Släkten är värst”, som du kanske vet?
  Nu säger de “- i år får bara barnen paket”. What?! Sådana regler är väl för trista,
  den här småbarnsmamman vill också skriva önskelista. S
  Snälla tomten – jag drömmer om en klocka så läcker,
  att den tidsrealisten inom mig väcker! 🙂

  Svara
 50. Emelie S

  jag skulle ge klockan till min sambo som alltid finns här och som är helt underbar trots stressen vi har nu med flytt sen skulle jag köpa en matchade till mig också om ja vann.. jag tror Jaris syster fått en fin klocka från er..

  Svara
 51. Jenny

  Jag tror det är Ian som fått klockan.
  Jag skulle ge den till min man i julklapp. Han har aldrig ägt en dyrare klocka än en sånn man får när man prenumera på typ Kalle anka tidningen ? Därför gav jag honom en finare på vår 10 årsdag. Den gick tyvärr i bitar under hans trevliga svensexa för 2 år sedan och sedan dess har aldrig en finare klocka prioriteras.

  Svara
 52. Mari B

  Jag tror hans pappa har fått en sådan klockan.
  Jag är ingen klocktjej men önskar att jag var en. Men med denna klockan skulle jag nog mer än gärna lära mig vara en klocktjej. Så många gånger man letar fram mobilen för att kolla hur mycket klockan är, tänk om man hade en klocka på armen istället då.
  jag har tipsat

  Svara
 53. Rebecka H

  Jag tror att Jairs bror har fått klockan i gåva av er.
  Jag älskar klockor så jag skulle behålla den själv men köpa en matchande till min man

  Svara
 54. Alle

  Tror på Jairs pappa. Skulle ge klockan till min lillasyster i julklapp. Hon skämmer alltid bort oss men jag har inte ekonomin att skämma bort henne. Skulle kännas så bra ända in i själen att kunna ge henne en ordentlig present och hon som älskar klockor och accessoarer.

  Svara
 55. Christine

  Jag tror det är Jairs syster fått en snygg klocka av er. Jag skulle ge klockan till min man. Han är värd den då hans gamla släpper i länken konstant.

  Svara
 56. Fröken M

  Jag gissar på Jair´s bror.

  Och om man får – så skulle jag säga att jag skulle behålla klockan själv för jag känner såhär:

  EFTERLYSNING !
  Tidsoptimist söker ”partner in crime”.
  Gärna en klassisk skönhet som vet värdet av att vara i tid.
  En vän som vill vara min högra hand till både vardags och fest.
  Ja, jag hoppas helt enkelt på julig-tur !
  Kanske kan det här vara MIN ”Fröken Ur” ?

  Svara
 57. Sandra V

  Insåg precis att jag nyss satt och svarade på tävlingen för lucka 3, helt övertygad om att det var den 3:e idag.. Så jag skulle nog behöva en klocka till mig själv för att hålla koll på tiden. En snygg klocka skulle bli en perfekt ” tillbaka-till-jobbet-present” till mig själv nu när jag snart ska börja arbeta igen efter föräldraledigheten.
  Jag tror att det är Jairs syster som fått en klocka.

  Svara
 58. Therese

  Jag tror det är Jaris bror som fått en klocka.
  Jag hade behållt den själv. Just för jag äger ingen klocka. För på jobb får man inte ha klocka eller smycken. Och nu när jag ska vara fl ledig så ska jag hämta store pojken när skolan slutar..det äe tydligen väldigt viktigt att vara där prick 13.30 när de slutar

  Svara
 59. Angelica P.

  Jag tror att Jairs bror Joan fått en klocka!

  Om jag vann skulle jag behålla klockan själv, det är ju jag som håller koll på alla tider i familjen ?

  Svara
 60. Josefine Persson

  Jag tror Jairs bror!

  Jag skulle lite själviskt ge klockan till mig själv. Jag har inte unnat mig något till mig själv sen jag fick reda på att jag var gravid för ett år sedan. Jag hade en tuff graviditet men en fantastiskt häftig förlossning och den vackraste bebisen kom som belöning och gjorde mödan värd. MEN det hade varit fint att bli lite bortskämd och sambon har ännu inte gett mig en push present så denna hade han kunnat få ge till kvinnan som födde hans barn. 😉

  Svara
 61. Johanna Lind

  Hej.
  Tror Jairs mamma fått en klocka 🙂

  Jag hade velat unna mej denna gåva,
  Med en fyramånaders det blir inte så mycket sova.
  När allt man lyckas med är en rufsig tofs och lite mascara,
  Man fin i en klocka från Hexter och Baines ändå kan vara.

  Svara
 62. becky

  Klockan skulle få min pappa i julklapp och som födelsedag present för att han fyller 60 år på julaftonsdagen och är världens bästa far! ???
  Gissar att Jairs pappa fick klockan ???

  Svara
 63. Sara eriksen

  Skulle ge den till min sambo. Han skulle behöva hålla mer koll på tiden:)

  Skulle gissa på att mamman fått

  Svara
 64. Susann Björkvall

  Jag tror det är Jairs mamma som fått. Jag skulle ge den till min underbara mamma, som inte bara ställer upp mig och min bror utan alla barn och ungdomar hon tagit hand om hela livet ❤

  Svara
 65. Cissi

  Tror på Jairs pappa

  Jag skulle ge mig själv en klocka Newport, i kombinerad examen och julklapp! Inte kan ju fröken titta på mobilen för att hålla koll på klockan

  Svara
 66. Belinda

  Gissar på brorsa till Jair 🙂

  Min älskade sambo och pappa till mitt barn skulle få klockan. Han är min klippa!

  Svara
 67. Isabella

  Jag tror på hans syster. Skälv skulle jag ha gett den till min underbara man för att han tar alla sopor. Speciellt blöjpåsen..

  Svara
 68. Emma

  Om jag hade vunnit klockan så hade jag gett den till min älskade syster som just nu går igenom en otroligt jobbig skilsmässa där både hon och barnen blir drabbade på det mest hemska sätt. Så för att visa att hon är min klippa i livet och att jag alltid tänker på henne, så hade hon fått den.

  Jag tror att ni har gett en klocka till Jairs mamma!

  Svara
 69. Liza

  Jag tror att klockan fick Jairs mamma 🙂
  Jag skulle själv gr den till min mamma då hon aldrig ägt en, tycker klockan är så elegant och passar henne! Vill ge henne en fin julklapp eftersom hon inte mår så bra :/

  Svara
 70. Jonna

  Jag tror att det är jairs pappa som har fått klockan.

  Jag skulle ge den till min klocktokiga man om jag vann den. Han har en enda klocka som han alltid har på sig oxh nu såhär ett år efter att den har gått sönder börjar det bli lite löjligt. Han har ju aldrig nån aning om vad klockan är trots att han har en på sig, haha ??

  Svara
 71. Sara B

  Hej! Jag gissar på Jairs bror 🙂
  Jag skulle få klockan själv som en födelsedagspresent (fyller år idag). Telefon i all ära men nog skulle det vara skönt att slippa ta fram den för att se tiden (plus att jag vill vänja mig av med telefonen vilket inte går om man hela tiden måste ha den i närheten) 🙂

  Svara
 72. Anna Berg

  Jag chansar på att det är en kusin ☺️?
  Kanske skulle en klocka sätta stopp för den ursäkt jag alltid har
  – “Förlåt jag visste inte vad klockan var”
  Tänk om en Hexter & Baines fick min handled smycka,
  Det skulle bringa oändlig lycka!

  Svara
 73. Hillevi Möller

  Jag skulle ge min sambo klockan i 40 årspresent. Jag kommer inte på någon bra present men detta skulle ju bli super ? jag tror att det är Jairs pappa som fått klockan i present.

  Svara
 74. Enida

  Gissar på att kusin Ians arm pryds av en fin Hexter & Baines klocka 🙂
  Jag vill unna mig själv den här fina vinsten! Har märkt att jag bara deltar i tävlingar där jag kan vinna något till barnen, alltså wait what why? ? Ok om jag tycker det är roligare att spendera på barnen och minst tänker på mig själv när jag ska shoppa, men det kostar ju inget att tävla! Så nu tänker denna slitna morsan hoppas på en lyxvinst som kommer göra att jag åtminstone får känna mig fab när jag i den mest stressande situation slänger ett öga på klockan för att avgöra hur många minuter/timmar som jag ligger efter med. 😉

  Svara
 75. Siv

  Jag gissar på att det är Jairs bror, som bor i Portugal, Isadoras gudfar fick en klocka från Hexter & Baines.

  Om jag har turen att vinna vill jag ge den till min dotter.

  Svara
 76. Una

  Drömmig klocka!! Jag tror det är Jairs pappa som fått den! Hade velat vunnit den här till mig själv för behöver verkligen en klocka men har inte pengarna att lägga de på en just nu 🙂

  Svara
 77. Malin

  Jairs pappa?

  Om jag vann hade min mamma fått en klocka i julklapp – hon har tagit hand om mig och min syster och ger nu all sin kärlek till barnbarnen och oss. Hon har aldrig haft det lätt ekonomiskt och aldrig ägt någon klocka som kostat mer än 99:-. Så jag hoppas på att få överraska min mamma med en riktigt lyxig klocka i jul. Hon skulle ta väl hand om den.

  Svara
 78. Maddie W

  Jag tror Ian fått klockan!

  Jag skulle nog ta klockan själv i examenspresent nu när jag blir färdig maskiningenjör! 😀

  Svara
 79. Annika - drömmen om 11 barn

  Jag tror att det är Jairs bror som fått en klocka

  Skulle välja en herrklocka till min gubbe, just för att han gick miste om sin klocka i branden, en klocka han haft i jag-vet-inte-hur-många-år… han köpte den klockan ett antal år innan han träffade mig (2008) och ja… han är en lika stor tidsoptimist som mig så han behöver en klocka för att lära sig hålla tiden 😉

  Skickat printscreen via mail.

  Svara
 80. Evelina

  Den som har fått en klocka från Hexter & Baines gissar jag på att det är Jairs bror, brorsan som är pappa till Bruna.

  Svara
 81. Evelina

  Den som har fått en klocka från Hexter & Baines gissar jag på att det är Jairs bror, brorsan som är pappa till Bruna.

  Om jag vinner ger jag klockan till mig själv eftersom jag inte har någon armbandsklocka.

  Svara
 82. Lisa O

  Jag tror ni ger den till Jairs pappa. Klockan skulle jag ge min sambo. Han skulle verkligen behöva en snygg klocka!

  Svara
 83. Sandra P

  Tror att Jairs bror fått en. Jag skulle bli superlycklig över en sådan snygg klocka! Äger ingen klocka och har tidigare bara haft budgetklockor som jag lyckats förstöra allihop genom att glömma ta av dem när jag duschar så nu behöver jag en som är vattentät haha.

  Svara
 84. Caroline engberg

  Jag tror Jairs pappa fått klockan

  Jag skulle ge den till min man som förlorade sin (inte så snygga) konfirmationsklocka när han fick inbrott i skåpet på badhuset i våras!

  Svara
 85. Malin

  Jag varningen aning men gissar på en bror! 🙂 Jag skulle ge klockan till mig själv eftersom vi inte byter julklappar längre. Håller tummarna för en kanonvinst!!

  Svara
 86. Johanna Lingefors

  Jag gissar på Jairs pappa!
  Jag skulle ge den till min blivande make. Han köper alltid klockor från Wish.. hur länge håller dom liksom..
  Han hade blivit överlycklig ☺️

  Svara
 87. Maria Barkhult

  Tror Jairs syster fått en.
  Jag skulle förmodligen unna mig själv klockan om jag vann men tänker även att min underbara svärmor skulle vara kandidat till den då hon ställt upp och hjälpt oss så otroligt mycket på alla möjliga sätt sedan vår son föddes i februari.

  Svara
 88. Emma Rosdala

  Jag skulle behålla klockan själv om jag vann. Äger ingen fin-klocka.

  Jag tror det är Jairs bror som fått en klocka av er.

  Svara
  • Susann Lindgren

   Och jag skulle ge den till mej själv då jag inte äger nån klocka ? börjat tröttna på att alltid behöva ha mobilen nära för att kolla vad klockan är .

   Svara
 89. Linlju

  Wow vilken vinst ?
  Om jag vann skulle jag unna mig själv en klocka, har inte använt en armklocka på flera flera år. Ändå tycker jag det är så snyggt, en fin accessoar att bära ?

  Jag tror att Jairs bror har fått en klocka av er

  Svara
 90. Ev

  Åh, äntligen får man leka detektiv! ?? I inlägget där ni delar ut paketet till Jairs familj uppe på taket kan man se något väldigt fint som skimrar på Jairs pappas högra handled. ? Så – den som fick klockan var Jairs pappa!

  Om jag vann skulle jag ge klockan till mina barns mamma. ?????

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här