Lucka 1 är öppen!

Godmorgon på er!

Idag är det äääääntligen dags för första lucka i min julkalender!! Herregud vad jag har längtat! Hoppas ni också har gjort det! Dagens lucka är jag riktigt stolt över och jag tror verkligen att ni kommer uppskatta denna! Scrolla ner för att se vad den innehåller 🙂


Foto: Fotoliselotte

Bakom den första luckan hittar vi en alldeles fantastisk vinst nämligen Axkids populäraste bilbarnstol Minikid, värde 3490 kr! Det här vill ni absolut inte missa!!!

 

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min julkalender och använda bilden! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Kommentera inlägget och berätta kort varför du vill vinna dagens lucka
 • Svara på utslagsfrågan: Hur många produkter från Axkid har vi? Även tillbehör räknas!
 • Följ gärna @axkid på instagram och på Facebook

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 23.59!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

Relaterade Inlägg

183 Kommentarer

 1. Orsakulla som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula

  Om man anmält sig tidigare ska man göra följande steg ändå varje gång? Menar då svara på utslagsfrågor och liknande?

  Svara
  • Rebecca Östlund

   Jag tror att ni har 5 produkter från Axkid.

   Jag vill hemskt gärna vinna denna bilstol då vi väntar tillökning i februari och jag har hört att denna stol är fantastisk! I min V70 ska den tydligen sitta som gjord för bilen, bredvid 4åringens bakåtvända Britax, och det vore ju idealiskt att rymma alla 3 barn i baksätet! Vi håller alla tummar och tår här hemma 🙂

   Svara
  • Liza

   Som föräldraledig och studerande har en inte många kronor till övers när allt är betalat varje månad ? Min dotter är nu 13-månader och väger 11kg, hon åker i Axkids babyskydd fortfarande, som jag för övrigt är supernöjd med! ?? Tanken är att köpa en bilbarnstol på mellandagsrean när priserna sjunker lite, men skulle jag lyckas vinna en i julklapp från dig istället skulle jag bli överlycklig ?

   Trevlig helg! / Liza

   Svara
  • Emelie Hed Lundberg

   Gissar på 5 axkid produkter ?. Då våran stol börjar bli gammal vore de underbart med en ny som skulle passa perfekt till våran lilla kråka ?. Speciellt när man är sjukskriven och inte har de så fett ?. Hoppas hoppas ?

   Svara
  • Åsa

   Delat på fb 🙂 Hollie ska få en ny stol efter jul så det hade varit perfekt att vinna en ? tippar på att ni har 3 axkid prylar ?

   Svara
  • Therese

   Delat på fb.
   Jag hade velat ha en sådan stol. Då vi köpte en liten bil då barnen var stora. Och nu kommer det en liten lillebror i feb. Hade varit jätteskönt att slippa byta stol med från babyskyddet .
   Jag tror ni har 9st saker från axkid

   Svara
  • Angelika

   Ja. Det är nåt vi behöver. Vår 3:e dotter kommer snart så det skulle vara super att vinna den fina och säkra bilbarnstolen ???

   Svara
  • Therese

   Jag önskar vinna denna till sessan så vi kan åka på äventyr säkert ? Jag tror på 4 st produkter från Axkid !

   Svara
 2. Johanna malmehed

  Jag gissar på 5 produkter att ni har det hemma eller i bilen!
  Jag vill vinna denna stol för att dottern ska få åka säkert i bilen, dels för jag vet att Axkid är utvalda av “bra val” sen så nu när jag tar mitt körkort nästa vecka så vill jag ha en säker färd med båda barnen’
  Har tipsat om tävlingen!

  Svara
 3. Line

  Hej!
  Jag tror att ni har 8 produkter från axkids. 🙂

  Jag skulle gärna vilja vinna en ny bilbarnstol då vi just nu måste köpa 2nya (haft en från en vän där datumet går ut nu i vår och tycker det är super viktigt att hålla sånt) och en till min mammas bil då hon är snäll att hjälpa oss med hämtningar och passningar ibland. 🙂

  Svara
 4. Malin

  Att barnen ska åka säkert är det viktigaste som finns, hoppas nu på tur för att kunna ut och åka med småtrollen!
  Jag tror ni har 7 produkter.

  Svara
 5. liselotte

  Jag gissar att ni har 7 produkter från axkid. Jag vill gärna vinna för min dotter och barnbarn har flyttat och bor många mil från oss, och det blir många mil i bilen för barnen när vi ska träffas, vill självklart att de ska åka så säkert som möjligt. Nu är det dags för lillkillen att byta till stor bilstol från babyskyddet, så en vinst skulle passa helt perfekt.

  Svara
 6. Erica

  Jag har själv inga egna barn än utan skulle så gärna vilja vinna åt min kompis och hennes dotter. Hon blev gravid när hon studerade och får därför minsta belopp mammapenning. Jag ser hur hon sliter för att få ekonomin att gå ihop varje månad och en sån här gåva hade gjort henne så himla glad. Jag gissar på att du och din familj har 8 olika produkter! ☺️

  Svara
 7. -Jenny-

  Vi behöver ingen själv (men har faktiskt haft och har just denna!). Däremot skulle det bli en fin julklapp till en kompis. Vore kul att hjälpa vidare.
  Jag gissar på 12

  Svara
 8. Malin Nätynki

  Jag tror ni har 4 saker från axkid hemma.
  Jag skulle så gärna vilja vinna denna till min kille Sam som är 3,5 år. Så skulle han kunna åka säkert och bra i ytterligare ett Par år och sedan kan syskonet i magen ärva stolen☺️ Nu när sambon pluggar på högskolan och jag snart går på mammaledighet så är inte ekonomin den bästa heller så detta vore väldigt kul att vinna ☺️

  Svara
 9. Emelie Sällström

  Hej!

  Jag gissar på att ni har 6 produkter hemma.

  När lillasyster blir stor nog att med denna axkid åka,
  vill vi att hon säker skall vara om vi i en olycka råka.
  att vinna denna fina stol hade gjort vår dag och ett glädjeskutt hade kommit till,
  så nu håller jag tummar och tår för att vinna denna – vi vill, vill, vill!

  God jul 🙂

  Svara
 10. Titti

  6 produkter.
  Hoppas på vinst då jag tipsat om denna stol till min bror och vill ha den själv då vår nuvarande gör mig arg för banden snurrar på den ?

  Svara
 11. Karolina

  Jag gissar på 7 produkter. Skulle så gärna vilja prova axkid efter alla fina saker du skrivit. Lillasyster fick en begagnad stol då jag först tänkt att hon skulle få ärva storasysters stol. Men efter allt du skrivit så får stora syster sitta kvar i sin ett bra tag till.

  Svara
 12. Elin Hansson

  Jag gissar på fem produkter!

  Hoppas vinna denna till min bror som väntar deras första lilla bebis nu i februari!

  Svara
 13. Elin Hällegårdh

  Jag tror ni har 9 axkid grejer hemma.
  Denna stolen hade passat perfekt till min bror och svägerska som nu väntar deras första barn. Tänk att kunna avlasta ett så viktigt köp för dem nu innan jul!

  Svara
 14. Johanna

  Jag gissar på 7.

  Om jag vann skulle jag ge bort den till en bekant som kör runt i en alldeles för gammal och sliten stol ?

  Svara
 15. Erikaevakristina

  Men lägg av vad lägligt, precis vad vi behöver införskaffa oss till lillasyster! Vi har en minikid till storebror och tycker den är jättebra, därför vill såklart lillasyster också ha en såhär lagom till jul när vi snart ska byta stol. Jag tror att ni har 6 produkter 🙂

  Svara
 16. Ida

  Jag har en Minikid till vår dotter och upplever den som väldigt trygg och säker och den blir ofta rekommenderad som är en bra och prisvärd stol vilket jag håller med om att det är. Så hoppas på att få ge min son och oss själva denna i julklapp ?

  Svara
 17. Elin

  Jag gissar på 6 produkter!

  Åh hade så gärna velat ha en Minikid till vår lilla bil just för att den inte tar så stor plats och får plats bakom förarsätet till syskonet! Har läst alla dina recensioner och inlägg om Axkids bilbarnstolar och vad kan vara en bättre julklapp än god säkerhet till sina barn?

  Svara
 18. Nettan

  Jag gissar på 8 produkter totalt

  Skulle vara supervinst då jag just nu kikar på en bra och säker stol som min mamma kan ha i sin bil för att slippa en massa krångel med ominstallation av minsta sonens stol varje gång min mamma är barnvakt. Med en egen stol i hennes bil skulle det underlätta för oss då hon kan spontant hämta eller rycka in om förskolan ex ringer vid akut sjukdom eller som när det varit stopp i pendeltågstrafiken och vi blivit sena från jobben inne i stan.

  Svara
 19. Lisa

  Jag gissar på att ni har 6 produkter.

  Jag har en pojke på ett halvår och det börjar snart vara dags för att köpa bilstol åt honom. Till att börja med har man ju inte så jättebra ekonomi när man är föräldraledig och tyvärr har oväntade utgifter dykt upp hela hösten/vintern, så att vinna en stol hade gjort hela min familj lyckliga. Storasysters bilstol tar så stor plats så köper vi en likadan får varken jag eller sambon plats att köra, därför har det lutat mot denna bilstol som inte tar lika stor plats:)

  Svara
 20. Petra

  Hej!

  Jag har delat din kalender på Fejjan och även denna luckan alias: P Mary-Anne Christensen
  https://www.facebook.com/petra.christensen.9

  Våra tvillingar skulle sitta som prinsar i den här, trygga och säkra när vi drar fram på vägen, men vi behöver såklart köpa till en. Men att bara behöva köpa bilstol till ett barn skulle hjälpa enormt, det blir ju alltid dubbelt av allt när vi är ute och shoppar. På vissa saker kan man inte spara in pengar, säkerheten går först, men genom att vinna den här så har vi både vunnit trygga barn och trygga föräldrar. Det vore fantastiskt!

  Jag gissar på att ni har 6 produkter och håller alla tummar och tår.

  Svara
 21. Rebecka

  Jag tror att ni har 6 produkter från ax kid.
  Jag har hört mycket bra om denna stolen och vi skulle ha stort behov av den. Vi har idag två bilar men bara en stol. Min dotter på snart 2 år går på dagis och det blir en massa omflyttande på stolen för att kunna få ihop hämtningar och lämningar. Håller tummarna!

  Svara
 22. Hannah Noren

  Kanske tio andra produkter från Axkid…

  Jag har fyra småbarn och de vet hur de slitar…den yngste kommer få en riktig gammal bilbarnstol som han få arva, men en fin och saker ny skulle bli en fint present till oss alla!

  Svara
 23. Theres ingemarsson

  Jag gissar på att ni har 10 produkter.

  Då bilen under hösten haft alla fel man kan tänka sig vore det kul om något i den från början var rätt. (Vi har självklart fixat bilen och är ingen trafikfara :p). Och lillans säkerhet är ju så otroligt viktig! <3

  Svara
 24. Elin

  Jag tror ni har 6 produkter från axkid.

  Jag vill vinna stolen för vi blir snart en till i familjen och då kommer vi behöva en till bilstol om ca 6 månader 🙂

  Svara
 25. Anjé Galbe

  Jag tror ni har 6 produkter hemma 🙂
  Då vi väntar vårt första barn, så vill vi givetvis ge barnet det bästa skyddet det kan få i en bil. Detta känns därför som ett jättebra val!

  Svara
 26. Sabina

  Håller tummarna att det blir min lilla prins som kommer få sitta säkert i denna stol när vi åker bil ☺️. Trodde aldrig det skulle vara såhär dyrt att få barn ? och eftersom man vill ha det bästa för sitt barn så hoppas vi lite extra på en Axkid bilbarnstol.
  Skulle kunna tro att ni kanske har 7 produkter själva från Axkid.

  Svara
 27. Jenny Sjöberg

  Det här låter som en toppenstol, särskilt i och med att den går att använda för barnet så länge. Vi har i nuläget två barn i bakåtvändastolar (vände på tredje barnet i somras då han blev 5 år) och med en bebis i magen så kommer vi att använda bilbarnstolar länge. Och då gärna en sprillans ny från Axkid som verkar ha många smidiga funktioner för att underlätta för säkra bilturer!

  Gissar på 2 produkter.

  Svara
 28. Eni

  Satte just kaffet (min femte kopp, just saying) i halsen av exaltation! Har spanat in bland annat Minikid länge nu och väntat på rätt erbjudande, men det blev inget köp på black friday eftersom vi var tvungna att prioritera om våra köp. Vi behöver två nya bilbarnstolar till våra tvillingar (som i dagsläget fortfarande åker babyskydd) så det skulle vara guld värt att vinna den ena! ✊? Skulle bli ett självklart val att köpa en likadan stol åt den andra tvillingen.

  Och justja. Jag gissar på 10 Axkid-produkter.

  Svara
 29. Heidi v

  Hej. Vi önskar vinna en stol från Axkid då vi väntar tillökning i familjen. Det hade varit perfekt att vinna en barnstol till vår nya familjemedlem för det är så mkt annat man måste köpa. Jag tror att ni har 10 Axkid produkter. ? /Heidi

  Svara
 30. Carolina Åhsberg

  Jag tror att ni har 7 produkter från Axkid!

  Att barnet i bilen skall vara trygg är ej självklarhet för mig, att stolen dessutom är snygg är en bonus för mig och min lilla tjej! <3

  Följer dem på FB (Carolina Åhsberg)

  Svara
 31. Emelie Erlandsson

  Jag har delat och mailat dig.
  Skulle sååå gärna vilja vinna denna till min dotter som snart vuxit ur babyskyddet! Har hört så mycket bra om just denna!
  På utslagsfrågan tror jag 12

  Svara
 32. Emma

  Denna hade varit ett uppskattat tillskott i vår familj då sonen börjar förskolan i januari och vi då måste köra en bit för att hämta/lämna honom.

  Jag gissar att ni har 13 produkter från axkid i hemmet eller bilen!

  Svara
 33. Anna N

  Jag gissar på 9 produkter. Jag vill gärna vinna för vår tjej behöver en ny bilbarnstol då hon än så länge har brosans som både är sliten och på väg att bli för gammal.

  Svara
 34. Linnea H

  Jag gissar på 7 produkter.

  Jag ska strax bli faster och jag skulle vilja överraska min bror med en fin present lagom tills bebisen kommer, och det finns ju ingen bättre present än något som ökar barnets säkerhet.

  Svara
 35. Alle

  Hej, tipsade precis via mejl, har inga sociala medier. Gissar på 10 st. Jag har en snart tvååring som inte pratar mycket men gärna klagar på ont i rumpan varje gång vi åker på en längre bilresa.. Han åker i en ärvd Britax och har alltid avskytt att åka bil. Har hört att Minikid har supermjuk vaddering och därför är snäll mot små trötta rumpor.. Tänk om en Minikid och dess komfort är lösningen på våra jobbiga bilresor. Vore helt fantastiskt då vi måste bila ofta pga pendlande.

  Svara
 36. Caroline Magnusson

  Vi är i behov av en ny stol efter babyskyddet och denna stol är just den vi vill ha… Har kollat på den ett tag nu… Jag tror ni har 4 saker från Axkid….

  Svara
 37. Jenny Reinerstedt

  En riktigt fin och bra stol som skulle vara ett fint tillskott i vår familj. Gillar framför allt säkerheten och att den inte verkar ta så stor plats i bilen. Gissar på att ni har 5 produkter från axkid.

  Svara
 38. Jennifer

  Jag gissar på 9 stycken.
  Skulle så gärna vilja vinna då vi har en dotter på snart 2 år och sen liten bebis på väg. Jag är sjukskriven och detta skulle underlätta oändligt för vår lilla familj.

  Svara
 39. Malin

  Vill ge stolen till mina föräldrar eftersom de passar vår nybakade ettåring ofta. Håller tummarna!
  Jag tror ni har 5 produkter från Axkid.

  Svara
 40. Pernilla

  Skulle gärna vilja vinna då vi är i behov av en ny bilbarnstol till sonen, och Hr bara hört gott om dessa! Jag gissar att ni har 5 produkter från axkid! ?

  Svara
 41. Jenny

  Jag gissar på att ni har 6 produkter från axkid!
  Vi skulle behövs en ny bilstol till lillebror och axkid ligger högst på önskelistan!

  Svara
 42. Tingeling

  Att planare inför tillöket är en stor grej att inte behöva införskaffa sig saker i sista stund är ett stressmoment mindre 🙂

  Jag gissar på att ni har 13 produkter 🙂

  Svara
 43. Lina

  Jag gissar på 7 produkter från Axkid.

  Jag vill vinna en stol till min Stella, att sitta säkert i bilen är prio ett. Vi har redan en stol från axkid så jag vet hur bra de är. Jag hoppas på att jag har turen på min sida denna gång ?

  Svara
 44. Michaela

  Vi har en stol till lilleman men känns som han kommer bli längre än syrran och längdmässigt kommer denna stolen vi har att kännas lite för liten för honom och jag önskar ha honom bakåtvänd ett bra tag till.

  Jag tror ni har 57 saker från axkid

  Svara
 45. Caroline Widinghoff

  Jag tror ni har 8 produkter från axkid (7 om babydynan inte räknas som tillbehör eftersom den numera ingår i minikid när man köper den).

  Jag skulle gärna minikiden vinna så storebror på drygt 4 år kan sitta bakåt ett bra tag till även i pappans bil. Där är nämligen hans bilstol snart urvuxen och jag vill inte vända honom än. Eftersom minimiden är så smidig att installera skulle den ju även lätt kunna flyttad till morfars bil så han kan åka riktigt säkert även där utan att jag behöver riva håret av mig varje gång jag ska installera i och ur stolarna i huvudbilen där vi har tre bilstolar på rad.

  Svara
 46. Samona Alfredsson

  Jag gissar på 6 produkter:)

  Ååh skulle så gärna vinna denna då vår 4åring är på gränsen till att vuxit ur vår gamla stol, och min man tycker vi ska vända henne. Det tycker INTE jag och jag vill bevisa att hon kan åka säkert bakåt ett bra tag till med denna stol som är det stol man kan ha absolut längst under den bakåtvända tiden.

  Lillasyster på 9 månader skulle bli glad över att få ärva den sen när det är dags;)

  Trevlig helg!✨

  Svara
 47. Johanna

  Jag gissar att ni har 6 produkter från axkid

  Vill vinna denna fantastiska stol till vår lillasyster Greta! För min familj är det viktigt att åka bakåtvänd sålänge som möjligt! Då storebror precis vändes framåt, så har vi kasserat hans gamla stol och behöver en till Greta ??

  Svara
 48. Caroline S

  Åh vilket fantastiskt pris! Detta är verkligen något min yngsta dotter är i stort behov av. Det är dags att ta bort babyskyddet men hennes storebror har inte vuxit ur sin bilstol än så hon kan inte ta över den. Detta innebär att vi just nu är i farten att köpa en ny så denna vinst vore ju verkligen drömmen för då slipper vi leta mer och får en kanonbilstol!

  Jag gissar på att ni har 6 olika produkter från Axkids.

  Svara
 49. Nathalie wilstorp

  7 st 🙂
  Jag skulle vilja vinna d3nna o ha hos min mamma som ofta vill ha henne men alltid får byta bil med oss

  Svara
 50. Josefine Karlsson

  Jag tror att ni i familjen har 9 grejer från Axkid.
  Jag hoppas på vinst då vi väntar tillökning och behöver en mindre bilbarnstol till 1,5 åringen, annars får vi inte plats i bilen. Att köpa en annan bil är inte aktuellt och just nu har vi inte råd med en ny bilbarnstol heller. Att köpa begagnat vågar jag inte, utan hoppas att vi istället kan vinna en ny så barnen kan åka tryggt i bilen.

  Hoppas på tur! Mailar skärmdump på delning från instagram.

  Svara
 51. Kristina Hallquist

  Med ambitionen att låta mina barn sitta bakåt så länge som möjligt skulle en Minikid vara lösningen nu när det redan börjar bli lite trångt i de stolar vi har.

  Jag gissar på att ni har 5 st Axkid-produkter.

  Svara
 52. annika green

  Åh vilken toppen lucka att börja med! Jag gissar på 13 olika produkter!

  Jag skulle så gärna vilja vinna denna bilbarnstol till lillasyster Nemi, då hon håller på att växa ur sitt babyskydd. Jag bor 30 mil ifrån min mamma och familj, och det skulle underlätta så mycket att ha en säker bilbarnstol som hon sitter skönt, bra och framförallt säkert i! Jag har haft det väldigt jobbigt på sistone psykiskt, och känt mig väldigt deppig pga stor saknad till min familj, och som föräldraledig med en 80% sjuksköterskelön är det inte så att en har mycket pengar tillgodo, men en bilbarnstol är ju inget som jag vill spara in på, då säkerheten i bilen är det viktigaste, och det svider i hjärtat när jag inte ekonomiskt kan köpa en bilbarnstol som jag egentligen vill till Nemi pga ekonomin. Jag hade verkligen blivit så överlycklig!!

  Håller alla tummar och tår! Stor kram!
  //Annika

  Svara
 53. Janina sommarlund

  Tror på 3 st axkid produkter. Vi skulle gärna vilja vinna så att vi på ett säkert sätt kan ta med barn. I dagsläget har vi inte fått till det på ett säkert sätt då vi även måste få med rullstol och permobil samt assistanshund. En minikid funkar ju länge, för bakåtvänt så länge som möjligt vill vi ha. Vi har tyvärr inte haft råd att köpa en sådan stol men tror att det är den optimala stolen för våra behov. Vet också hur snabbt en olycka händer o att då iaf ha de bästa förutsättningarna för att klara av det bra skulle kännas grymt tryggt.

  Svara
 54. sandra norman

  Jag skulle vilja vinna denna stol till min dotter som ska byta stol senare i vinter, det är en suverän stol och jag ångrar att vi inte köpte en sådan till sonen förra året då han bytte.

  Jag gissar på att ni har 6 grejer från axkid

  Svara
 55. Marlene

  Älskar att prova nya märken och produkter. Detta är ett utmärkt tillfälle! Hoppas på att denna kommer att komma till användning inom en snar framtid….

  Tror ni har 7 produkter från Axkid hemma hos er ☺️

  Svara
 56. Ann-Charlotte Helgas

  Wow vilken häftig kalender och jag är så glad att jag hittat din blogg. Småningom börjar det var dags för oss att skaffa stol nummer 2 och minikid är en av de stolar jag funderat på. Det skulle vara en välkommen vinst då vi nu hamnar på stora utgifter med en ovälkommen renovering i vårt hus.
  Jag gissar på att ni samlat ihop 9 axkid produkter i er familj.

  Svara
 57. Belinda

  Jag gissar på 9 produkter 🙂

  Min dotter blir 8 månader nästa vecka, och det är hög tid att tänka på bilbarnstol, det borde gjorts för flera månader sedan egentligen. Men som jag läst om bilbarnstolar så är det ju ingen tvekan om vilken stol som jag önskar. Men kan sammanfatta att mitt liv inte varit det mest hoppfullaste de senaste månaderna, så livet har tagit en liten paus. Att få vinna denna stol skulle därför bringa mycket ljus i mitt liv, förutom allt ljus och kärlek som jag får av min dotter. Jag hade verkligen inte en aning om vad kärlek var förrän hon klev in i mitt liv. Och henne vill jag ju bara ge det bästa i form av säkerhet. Kram till er!

  Svara
 58. Louise Karlstedt

  Jag tror ni har 4 st produkter från axkid.

  Skulle vara underbart att få vinna denna stol. Efter ha krockat med bilen den här månaden och det vart massa extra utgifter och lillan behöver byta till stol nr 2 så vore detta toppen! ?

  Svara
 59. Sandra

  Jag gissar på 8 st produkter.

  Vi sitter nu och letar efter bästa bilstolen till vår son son precis fyllt 3. Han sitter så trångt och vi vill verkligen hitta en bättre lösning för honom där han sitter båda tryggt och bekvämt (och helst slippa behöva ändå honom). Då verkar ju denna stol vara hela perfekt!

  Svara
 60. Sara eriksen

  Oj oj. Kan ni ha 9st produkter från Axkid kanske?

  De är ju dags att byta barnstol nu för lillan åh detta hade ju vart en perfekt julklapp?

  Svara
 61. Ellinor

  Jag tror ni har 7 produkter.
  Jag vill vinna därför att just nu har vi bara ett barn men om vi har tur i framtiden blir det fler. Så därför hade det varit toppen att vara redo med det!

  Svara
 62. Josefin H Larsdotter

  Jag tror ni har fyra produkter från Axkid, i skrivande stund har vi själva tre produkter men hoppas såklart att det snart blir fyra istället 🙂

  Svara
 63. Kristina K

  Jag tror ni har 5 produkter 🙂

  Lycka vore en säker färd – för det absolut bästa är min dotter värd. Ärligt talat, alla barn förtjänar det bästa. Vi bor i Norrbotten och har 7 mil enkel väg till förskolan…. många mil blir det. Hoppas så!

  Svara
 64. S

  Jag gissar att ni har 4 produkter från axkid.
  Vi skulle jättegärna vilja ha en minikid då stora killen på 3,5 år börjar sitta trångt i sin och vi vill kunna ha honom bakåt så länge som möjligt. Som jag förstått det är ni väldigt nöjda med hur Lucas sitter i sin trots att han är längre än min stora ?

  Svara
 65. zandra

  Åh vilken perfekt julklapp det vore
  Behöver en bilstol till sonen till den nya bilen vilket vore fantastiskt just nu när allt annat behövs fixas inför julen . Jag tror på 6 5 🙂

  Svara
 66. Evelina Fulgencio

  Jag tror att ni har 17 produkter från Axkid ☺️
  Minikid verkar verkligen vara absolut smidigast! Vore så kul att vinna en nu när det snart närmar sig byte från babyskyddet (annars blir det sannolikt ett köp framigenom). Budgeten är ju minst sagt tajt nu under föräldraledigheten när vi samtidigt ska försöka färdigställa hus och trädgård…så att vinna en Minikid vore ju inte helt på fel plats!

  Svara
 67. Johanna

  Jag tror att ni har 9 produkter ifrån Axkid! Jag skulle vilja vinna för att ge den absolut bästa födelsedagspresenten till min bästa väns bebis som kommer i Februari; säkerhet. Jag vet att det är svårt för henne att ha råd med det bästa till sitt barn när hon är student, men att hon gör sitt bästa. Därför vill jag göra det lite enklare för henne genom att ge henne en Axkid Minikid så att bebis alltid är trygg i bilen!

  Svara
 68. Linnea Altenborg

  Jag gissar på att ni har 6 st produkter från Axkid ??
  Jag skulle jätte gärna vilja vinna en axkid stol som vi kan ha i mina svärföräldrars bil.
  Dem är barnvakt rätt så ofta så det skulle underlätta att ha en stol i deras bil ,istället för att hela tiden flytta över vår bilstol från vår bil till deras bil. ??

  Svara
 69. Tatyana

  8 st

  Jag skulle ge vinsten till min lillebror och hans flickvän som väntar sitt första barn.

  Har delat på instagram @lillaladys och mailat 🙂

  Svara
 70. Isabella

  Jag gissar på 5 produkter! Vi ska snart satsa på ett syskon och då behövs en stol. Har inget fast jobb riktigt än, så det hade varit fint att få spara in på den posten ??

  Svara
 71. Johanna

  Nu när jag börjat plugga och 16 mil tur o retur, och sambon pendlar med till jobbet är vi i stort behov av en till barnstol i hans bil ? så att båda kan lämna sonen på dagis. Har axkid minikid sedan tidigare och är så himla nöjd med bilstolen. Tror ni har 5 produkter annars. Delat din julkalender på min instagram; jojohannamoller ❄

  Svara
 72. Roxanne Munoz Rytting

  Jag gissar på 6 produkter 🙂
  Skulle vilja vinna eftersom vi verkligen behöver en extra bilbarnstol i mormors bil där dottern ofta åker. Vi har dock inte råd med en helt ny och bilbarnstol är en av de få sakerna jag vägrar köpa begagnat!

  Svara
 73. Helena olsson

  Jag gissar på 11 produkter 🙂
  Skulle bli överlycklig om jag vinner en minikid från axkid till familjens minsting som snart ska byta från babyskydd till bilstol ☺️

  Svara
 74. Mia Korch

  Gissar på 5 st

  Min tös växer så det knakar så hon är i behov av en bilbarnstol. Vi bor Norrbotten och det blir många många mil i bil varje år så det viktigaste är att lillan sitter både tryggt och bekvämt!

  Svara
 75. Matilda

  Vilken toppen-vinst! Älskar din julkalender 🙂

  Gissar på 3 produkter.. Skulle gärna vilja vinna en sådan här till kommande bebis då jag inte vill använda syskonens från “stenåldern”, haha..
  Hoppas, hoppas och har tipsat på insta samt mailat.

  Kram Matilda

  Svara
 76. Elin Backström

  Jag tror ni har 11 produkter från Axkid!

  Jag skulle vilja vinna Minikiden för då kunde äldsta sonen (jämngammal med Lucas) få ta den och minsta sonen (nu bara 2,5 mån) kan få ärva hans Maxway när det är dags att byta från babyskyddet. Dottern på 2 år sitter också i en Maxway och jag tror att en Minikid skulle vara perfekt att klämma in i bilen så att alla kan åka bakvänt så länge som möjligt! ???

  Svara
 77. Susann Lindgren

  Kag gissar att ni har 4 produkter från Axkid.
  Skulle vara toppen att vinna då husköpet medför att hi måste köpa en bil till o med det också en bilstol ? många utgifter på samma gång gör det skralt i kassan men vill inte tumma på säkerheten för lillan. Har en redan i bil nr 1 o vi gillar den skarpt!!

  Svara
 78. Fia

  Jag gissar på sju produkter.
  Jag har ingen annan spexig motivering till varför jag vill vinna annat än att vi har nyss flyttat ut på landet och behöver använda två bilar. Det skulle vara en enorm frihet att ha dubbla stolar i bägge bilarna (vi har två barn) och att vinna den här skulle vara helt fantastiskt och underlätta enormt. För att slippa flytta stol emellan och såklart en utgift mindre. Nu håller jag tummarna hårt så ini bänken! ?

  Svara
 79. Kristin

  Jag tror ni har 13 produkter 🙂

  Eftersom min sambo jobbar skift och pga nytt jobb med nya arbetstider kommer vi behöva stor hjälp av farmor och farfar. Tacka vet jag familjen! Därför behövs en till bilbarnstol och det vore en fantastisk julklapp att få en alldeles ny bilbarnstol med kvalité och inte äventyra säkerheten genom att köpa begagnat. Håller tummarna! God Jul!

  Svara
 80. Daisy Fors

  Jag gissar på att ni har 3 axkidprodukter hemma. Jag vill vinna för att jag vill att båda mina barn ska sitta lika säkert och därmed ja axkidstolar.

  Svara
 81. Sara Mellberg

  Jag skulle vilja vinna till min dotter Luna att ha i morfars bil. Han ställer jämt upp för oss och det vore kul att ge honom det så han “slipper” köpa. För det kommer han göra annars. Vi träffar nämligen mina föräldrar väldigt ofta. Han är inte min biologiska pappa men han är en bättre pappa än min biologiska någonsin varit. Tänk när Luna och morfar är ute och åker!

  Jag tror att ni har 5 produkter.

  Svara
 82. Anna Berg

  Wow vilken drömvinst ✨ sonen är snart sex månader och vi har börjat kika på bilstolar. Vi har kollat på och fastnat för just Axkid Minikid. Jag har läst runt och det verkar ha fått bäst betyg och recensioner av andra föräldrar. Självklart vill jag att sonen ska åka så tryggt, säkert och bekvämt han bara kan, och i en Axkid kan vi tryggt åka ut med honom på vinterns hala vägar. Det skulle vara så otroligt roligt att få äran att vinna en bilstol. Då kan vi lägga de pengarna på huset vi köper i februari ?
  Jag chansar på att ni har 7 produkter från Axkid.
  Följer, tipsar och håller tummarna ??☘️

  Svara
 83. Sara hedlund

  Minstebebisen har bara ärvt storasyskonens bilstolar. Inget fel med det men ibland vore det trevligt med något nytt för henne också ? jag tipsar om julkalandern på instagram genom att tagga ditt instagram konto. Hoppas det blir bra? ?
  Jag gissar på 4 produkter från axkid!

  Svara
 84. Josefine Persson

  Jag gissar på 4 produkter!

  Som nybliven mamma och föräldraledig så kan nog många mammor intyga att plånboken ekar och man snålar lite extra för stt kunna erbjuda bebis det bästa. Högst upp på önskelistan står ju faktiskt denna bilstol från Axkid! Då det snart är dags att byta från babyskydd till bilstol så dök denna tävling upp med perfekt timing! Och hur fin vore inte denna att få i julklapp? Kan inte föreställa mig en finare julklapp än högsta möjliga säkerhet för mitt barn. Då våra familjer och vänner bor långt ifrån oss och väldigt utspritt så blir det mycket bilåkande så den bästa investeringen vi kan göra är en bilstol av hög kvalité och säkerhet. Så självklart skulle det vara en dröm att vinna den och kunna lägga pengarna på något roligt som bebis uppskattar, winwin då föräldrarna kan åka bil och känna oss trygga med att bebis är trygg och vi kan lägga julklappspengarna på något roligare för bebis! Håller alla tummar och tår stenhårt!

  Svara
 85. Lisa Norrman

  Gissar på 5 axkid produkter.

  Då vi varit tvungna att skaffa en andra bil skulle det vara perfekt att vinna en bilstol så vi inte behöver köpa 2 nya till andra bilen

  Svara
 86. Karin Burström

  Hej!

  Tror ni har 6 produkter hemma
  Vi har inte direkt nån Rolls-Royce till bil, men vore underbart om vår lilla kille fick åka i barnstolarnas Rolls-Royce.

  Svara
 87. Malin Eriksson

  Jag vill vinna för att jag älskar just den bilstolen. Min äldsta har den och vi är så nöjda så vi skulle gärna vilja ha den även till lillasyster. Perfekt julklapp till oss föräldrar, hehe!

  Jag tror ni har 8 Axkid-produkter 🙂

  Svara
 88. Louise

  Har en tjej hemma på 2,5 & en liten i magen. Jag tänker att det är ju bra att vara ute i god tid. Har inte testat detta märke tidigare men det jag läst om det så verkar det ju grymt ?

  Svara
 89. Vendela

  Jag skulle jättegärna vilja vinna då vi behöver byta stol till min son inom kort och då ekonomin är tight så skulle det vara sån otrolig glädje att kunna ge vår son denna. Jag tror att ni har 6 Axkid produkter. ?

  Svara
 90. Småbarnsmamman Malin

  9 produkter?

  Min dotter ärvde sin bilbarnstol
  och vi trodde att allt var cool…
  Men för några dagar sen fick vi reda på – det var inte bra!
  enligt datummärkningen är hennes stol för gammal för att ha! ?
  En Axkid Minikid vore därför suverän,
  snygg, bekväm, läcker och frän
  – men FRAMFÖRALLT är den trygg för vår lilla tös
  i den kan hon sitta utan att jag blir tok-nervös! ❤️

  Svara
 91. Anke

  Jag skulle vilja vinna för att du har pratat så gott om den och jag är rädd att vi behöver byta ut våran förr eller senare för den är inte lika bra :/
  Jag tror ni har 7 produkter.

  Svara
 92. Evelina

  5 tror jag
  Skulle passat perfekt till lillasyster som nu behöver gå upp från babyskyddet till en säker stol.

  Svara
 93. Jolina Anderberg

  Åh vilken härlig kalender, och vilken första vinst att starta december månad med! Jag vill vinna denna till vår tredje prins som nu är 7 månader. Storebröderna har varsin stol (bl.a. en Axkid twoway) och vi tycker självklart att den minst brorsan ska få åka lika säkert och bekvämt som de andra. Våra barn är dessutom ganska långa till växten och Axkid äran rymliga och bra! Glad första advent?
  Jag gissar på att ni har 8 produkter från Axkid

  Svara
 94. Lamija

  Tror 11 st.

  Skulle vilja vinna denna till min pappas bil. Han kör väldigt ofta runt barnbarnen (6 goa småttingar ❤️)(inte alla på en gång såklart), hjälper till med att hämta, lämna, skjutsa och passa. Men han har ingen bilbarnstol och det är så tungt för honom att flytta stolar mellan bilarna varje gång och montera. Han har problem med hjärtat och har nyligen opererats, men ändå väljer han att ständigt ställa upp istället för att vila under sin sjukskrivning. Allt för att underlätta vardagen för sina barn. Detta skulle underlätta för alla och göra min pappa väldigt stolt och glad att barnbarnen får åka tryggt i hans bil!

  Svara
  • Lamija

   Glömde skriva. Min instagram är det nåt galet på i skrivandes stund så jag lyckas inte uppdatera mitt eget flöde där, men jag kommer dela din kalender och skicka en print så fort det går ikväll ?

   Svara
 95. Michaela Öhman

  Vilken fantastisk vinst. Med två små grabbar som växer så det knakar så skulle den a bilbarnstol verkligen göra sig rätt i nya bilen och till en av sönerna.

  Svara
 96. Maddie W

  Jag har tagit körkort! Så nu har vi två bilar 😉 problemet är att vi bara har en uppsättning bilstolar till barnen så det är bara den som har bilstolsbilen som kan hämta barnen i dagsläget, väldigt osmidigt. Hoppas på tur! Har tipsat på Instagram och mailat dig 🙂

  Gissar på 3 st!

  Svara
 97. Jonna

  Jag gissar att ni ha tre produkter från axkid!

  Jag skulle vilja vinna pga att min minsting har ärvt syrrans bättre begagnade bilstol. Den har vart med om både det ena och det andra ( åksjuka, sluta -med -blöjan-misstag, mosade clementinklyftor, leriga stövlar osv). Till sommaren ska vi försöka oss på en långtur till Italien ( undrar om vi kommer ångra oss under tiden, haha) och då vore det så himla härligt att få ha en hel,ren och fräsch stol till lillebrorsan <3

  Svara
 98. Sandra Södergren

  Jag tror att ni har 4 stycken produkter från Axkid.

  Snart är det dags att byta ut babyskyddet till minstingen i familjen och vi skulle gärna vilja att hon fick åka runt i en säker och lyxig bilstol från Axkid.

  Svara
 99. Hanna Vendelstrand

  Åh vilken toppenvinst! Kommer absolut följa din kalender även i år!

  Tror att ni har 8 produkter hemma.

  Vi har fyra barn, 2 tonåringar och två små. Dom stora barnen vände vi redan vid 2,5 för då fanns det inga andra riktlinjer ?
  Nu är dom små 3,5 och 4,5 och åker fortfarande bakåtvänt. Dock behöver vi byta ut en av fyra stolar då den ena inte är så bekväm. En minikid skulle komplettera vår bilstolsuppsättning perfekt så att båda kan åka bakåt ett par år till!

  Svara
 100. Sara

  Jag tror att ni har 9st Axkid produkter.

  Skulle vara perfekt att vinna en Minikid till sonen som börjar bli för liten för sitt babyskydd. Har hört så mycket bra om just Minikid!

  Svara
 101. Mari B

  Jag tror ni har 5 stycken produkter från Axkid.
  Snart ska lillan ha en ny stol, från babyskydd till bilbarnstol (eller nummer två som jag säger). Jag vill att hon ska ha det bästa. Vi åker rätt så mycket bil, bland annat så går brorsan på en skola på andra sidan stan där även lillasyster förhoppningsvis börjar på förskolan. Min pappa, dvs barnens morfar bor fem mil från oss vilket innebär att när vi hälsar på får vi åka bil i ca40min. Just därför vill jag att hon ska sitta i det bästa, fast det vill väl alla att deras skatter ska sitta säkert och bra.
  Jag har tipsat

  Svara
 102. Hans Möller

  Jag har en vän som har tre underbara ungar men som har det lite ekonomiskt tajt, att vinna vore extra ballt.
  Jag gissar på 14 st.

  Svara
 103. EmmLar

  Min svägerska har fått sitt andra barn och kommer inom kort behöva en stol även till nr 2. Självklart vill jag vara världens bästa “moster” och ge den lille pojken den bästa stolen att sitta i. Jag som alltid tjatar om barnsäkerhet till den äldsta pojken hon har är rätt person att ge 😉
  Jag tror att ni har 12 produkter. Då räknar jag solskydden på rutorna som ett par, ska de räknas var för sig så blir det 13 ;p

  Svara
 104. Rebecca

  Jag gissar på fyra produkter!

  Jag har suktat efter en Axkid minikid länge nu, vi behöver verkligen en extrastol i pappas bil så att han kan hjälpa till i vardagen med att hämta och lämna nu när jag är hemma med lillebror, att få ihop allt vardagskaoset med två små barn, tillsammans med att vara egenföretagare är inte alltid lätt! Håller alla tummar o tassar!

  Svara
 105. Tina

  Nu är lillasyster snart 10 månader. Hon avskyr att åka bil, tror det är babyskyddet hon avskyr egentligen. Storebror har axkid minikid och vi är supernöjda med den. Vill ha samma stol till syster då vi älskar den.

  Jag gissar på 5 axkid produkter.

  Svara
 106. Malin Andersson

  Hej! Jag gissar att ni har 8st produkter fårn Axkid.
  Jag skulle verkligen behöva vinna en ny stol till min dotter som är 1,5år så hon kan åka säkert!

  Svara
 107. Therése G

  Gissar på att ni har 4 axkisd produkter.

  Vi skulle vilja vinna då yngsta dottern ärvt sin systers bilstol men verkar inte alls nöjd med den. Sen vi bytte för två veckor sedan bara hon skriker varje gång vi sätter henne i den och under bilfärdens gång. Så gjorde hon aldrig i sin andra stol. Håller tummarna.

  Svara
 108. Veronica Schantz

  Jag skulle jättegärna vilja vinna en till min lilla, som kommer komma vilken dag som helst nu ?

  Jag gissar på att ni har 6 st produkter ifrån axkid.

  Svara
 109. Linnea Lindgren

  Jag gissar på att ni har 5 produkter.

  Våran lilla Walter vill gärna vinna en likadan stol som storasyrran har!

  Svara
 110. Annelie Nilsson

  Gokväll, kul att det äntligen är dags för din julkalender igen ?
  Jag gissar på 5.
  Vill vinna denna då vi inte var nöjda med den vi hade till vår 4 åring så skulle därför vilja ha en bättre när det är dags för lillasyster att byta stol (känns oxå roligt att kunna ge lillasyster nått nytt då hon fått ärva mycket annat av storasyster?)

  Svara
 111. Anna

  Jag gissar på att ni har 6st Axkid produkter.
  Vill väldigt gärna vinna denna till vårt lilla knodd i magen. Äger redan en och vi äääälskar den så självklart ska vi gå en till Axkid 🙂

  Svara
 112. Maria B

  Vi väntar syskon till vår 10 månader gamla son i april och vore fantastiskt att vinna en likadan stol som han har så båda juvelerna sitter kungligt i bilen samt att det ser estetiskt snyggt ut! Jag gissar att ni har 4 produkter.

  Svara
 113. Malin Blixth

  Jg skulle vilja vinna denna för att vårat lilla hjärta som ska komma i vår ska kunna åka säkert och bra i bilen. När man jobbar för att precis få det att gå runt samtidigt som man pluggar har man inte många kronor över så därför skulle denna passa perfekt

  Svara
 114. Emmy

  Hej! Nu har jag delat! 😀 tror att ni har 12 produkter! Skulle ge den här till min lillebror så jag vet att fasters lilla flicka åker bil så tryggt som hon kan <3

  Svara
 115. Sandra Sjöstedt

  Jag skulle bli så glad om jag vann denna, har en gammal till min son och han skulle sitta så fint i denna ?

  Tror ni har 5 produkter.

  Svara
 116. Siv

  Jag gissar på att ni har 15 Axkidprodukter.

  Önskar vinna en stol till mitt barnbarn som snart har växt ur sitt babyskydd och vill inte att föräldrarna ska använda kusinens bilbarnstol som börjar närma sig 10 år.

  Svara
 117. Malin T

  Jag tror 7 stycken (babyskydd, två bakåtvända bilstolar, två speglar och två sätesskydd).

  Jag skulle vilja vinna den här stolen så jag hade haft en bra stol uppe hos föräldrarna när vi kommer på besök, så vi slipper hyra en stol varje gång vi är där. Då vet jag även att det är en väldigt Bra stol och att den täcker länge.

  Svara
 118. Johannes

  8 produkter!

  Min bror har en son som precis fyllt 3 år som är ganska lång och han har sagt att de snart kommer att byta till framåtvänt. Jag har påpekat riskerna med detta och tipsat just om Minikid eftersom att jag läst om att barn ofta kan använda den betydligt längre än andra bakåtvända bilbarnstolar. Men brorsan har inte råd med en Minikid och ska snart få en framåtvänd gratis av en kompis. Han säger att han har kollat upp att det är lagligt att köra med framåtväd bilbarnstol och att det inte finns något vi kan göra. Och det har han rätt i – det är lagligt, men är det säkert? Mitt hjärta gör ont för min brorson och tanken på vad som faktiskt kommer att hända vid en eventuell krock. Så om jag vann skulle jag ge Minikiden till min brorson som jag älskar så högt.

  Svara
 119. Johanna Lind

  Lillebror växer så det knakar,
  Helt plötsligt en sådan här vi saknar.
  Endast en kort period till,
  Han i babyskyddet sitta vill.
  I jultider är det inte alltid så jäkla fett,
  Då skulle en sådan här vinst sitta väldigt rätt.
  Var nu vänlig och skänk denna kungastol,
  Till vår älskade lilla glädjesol 🙂

  Jag tror ni har 6 axkidprodukter..

  Svara
 120. Caroline A

  Gissar på 5st.

  Håller tummarna, skulle behöve en ny stol nu när det är dags att byta från babyskyddet åt lillasyster, hon skulle få storasysters stol men då hon har långt kvar innan hon växt ur den har vi bestämt att hon ska få fortsätta sitta bakåtvänd 🙂

  Mailar dig skärmdump snart. Batteriet håller på laddar ur

  Svara
 121. Hillevi Möller

  Min lilla pudding som är drygt tio månader måste byta stol och det skulle vara perfekt om vi vinner en helt ny bilbarnstol. Vilken julklapp! Jag tror ni har fem produkter från axikid.

  Svara
 122. Jennifer

  Jag tror att ni har 6 produkter från Axkid.
  Jag skulle vilja vinna eftersom jag ofta passar min kompis barn och mitt kusinbarn och vill såklart att de ska sitta säkert i bilen.
  Just nu har jag en stol som blir 8 år och det känns som det är dax för en nyare stol. Som sjukskriven har man inte många kronor över, och minikid skulle ju vara drömmen att få ha. Med en smärtande kropp måste det vara toppen med en bilstol som justerar spännena själv.

  Svara
 123. Hannah

  Jag tror ni har 4 axkidprodukter.

  Vi har haft en tuff start med vår lilla (som nu är 1.5år) det har varit 1.5år med sjukskrivning på grund av förlossningsdepression Och mycket annat och ekonomin har varit därefter. Vi fick ta över barnvagn och bilstol av svägerskan då pengarna inte ville räcka till. Bilstolen är till låns och trots att hon egentligen behöver den själv så låter hon oss ha den. Jag önskar att jag kunde tacka henne för lånet, som betyder otroligt mycket och få chans till en egen, trafiksäker bilstol för vår dotter ❤️ som vi kan använda med rent samvete!

  Svara
 124. Julia

  Jag tror ni har 5 produkter ifrån Axkid!
  Jag skulle vilja den här stolen till min son Emil så han både kan åka snyggt och säkert!
  Har hört så mycket bra om den här stolen så skulle vara roligt att få testa 🙂
  Hoppas på tur!

  Svara
 125. Gunnel

  Jag gissar på 10 stycken.

  Min dotterdotter sitter i en begagnad bilbarnstol med flera år på nacken och det känns inte riktigt bra i magen tycker jag. Min dotter köpte den på en sälj- och köpsida, men jag tänker: tänk om den är krockad utan att hon vet och trasig fast det inte syns. Jag tror ju i och för sig inte att de flesta som säljer sina bilbarnstolar begagnat gör det om de har krockat, men tänk om det just är den promille av de som säljs som är såld till min dotter. Jag vill att hon ska sitta bekvämt och säkert i bilen helt enkelt.

  Svara
 126. Emma Johansson

  Min skatt börjar bli stor och vi skulle verkligen behöva en ny barnstol. Eftersom vi vill ha en säker och bra barnstol skulle Axkid vara rena rama drömmen!
  Jag tror ni har 7 stycken axkidd produkter.
  Jag följer på Facebook.

  Svara
 127. Supharat Tjernström

  Jag gissar på 6 st.

  Då jag är föräldraledig och ha verkligen noll råd just nu med att köpa en bilbarnstol till min tjej som är 5 månader. Jag tänkte inte köpa nåt julklapp till henne i år men att vinna den här stolen hade varit den perfekta julklappen både till dottern och till mig. Jag skulle vara så tacksam om jag var den.

  Svara
 128. Lina Andersson

  Vill gärna tro att ni har 5 produkter från Axkid.

  Skulle känna ett väldigt lugn om vi vann denna åt vår dotter som hon kan ha när vi är hos släkten (där erbjuds en bilstol från medeltiden, som de menar ”alltid har funkar så varför inte nu”). ?

  Svara
 129. Nathalie

  Hej!
  Jag skulle så gärna vilja vinna till min dotter Lea som fortfarande sitter i babyskyddet då det visade sig att vår ärvda bilstol tyvärr var lite äldre än vad vi trodde och hoppades på. Du har fått mig att få upp ögonen för Axkid och det känns verkligen som något att lita på. Jag tror att ni har elva produkter från Axkid. Eller ja, jag hoppas ni har kvar babyskydd, iso-fix och babydyna från Isadora 😀 och räknar solskydden, sparkskydden och speglar som två stycken vardera 😀
  Delat, mailat och likeat!
  God jul! Kram Nathalie

  Svara
 130. Emelie Blom

  Våran dotter är snart 6 månader, så vi ska snart till att byta till stol nr 2. Och vi har fått väldigt många tips om just denna stol. Både i föräldragrupper och bilstolsgrupper på Facebook.Den verkar väldigt populär. Så denna vinst skulle passa vår familj väldigtbra. Jag tror att ni har 9 produkter på Axkid.

  Svara
 131. Cajsa Wahlsten

  Jag tror ni har 4 produkter från Axkid! Stolen skulle sitta fint tillsammans med vår andra stol i baksätet på vår V70. Vår lilla kille skall börja förskolan i mars och då skall vi hämta och lämna i var sin bil. 3grabbar i baksätet blir kanon!?

  Svara
 132. Helena Hedberg

  Jag tror nu har 5 produkter.
  Vi behöver en till bilbarnstol då jag börjar jobba igen på måndag och vi har en axkid minikid och bara älskar denna stol

  Svara
 133. Emelie G

  Gissar på 9 produkter från axkid.

  Skulle väldigt gärna vilja vinna denna minikid till storasyster så att lillasyster som nu sitter i babyskydd kan få ärva hennes stol. Med föräldrapenning och sambons CSN så är inte ekonomin den bästa men barnens säkerhet är ju helt klart något som måste prioriteras. Skulle vi vinna bilbarnstolen och därmed slippa en stor utgift skänker vi såklart babyskyddet till någon behövande familj så iaf ett till barn kan åka säkert?

  Svara
 134. Åsa

  Jag gissar på 12 st Axkid-produkter ? (Kommer ihåg att du delat med dig av en del smarta tips där en del tillbehör synts ??)

  Storasyster var så oerhört åksjuk (och är det än, men det går bättre nu när hon är 5 år och kan åka framåt). Hennes stol är därför INTE särskilt rolig för lillasyster att ärva. ? En sprillans ny, säker stol skulle vara bästa julklappen!

  Allt gott!
  Åsa

  Svara
 135. Maja

  Som ensamstående mamma så hade det förstås varit guld värt att få vinna den här bilbarnstolen. Den hade förstås också blivit en väldigt fin och bra morot för mig till att se till att äntligen skaffa mig mitt eget körkort!

  Svara
 136. Elin Thellbro

  Vilken otroligt generös tävling! ??
  Jag och min sambo fick fått första dotter, Lily, i Mars.
  Nu är hon 8 månader och hon behöver en ny stol. Men.. Idag köpte vi också vårat första hus, med stort renoveringsbehov. Vore världens bästa julklapp till hela familjen att vinna denna! ?? Jag gissar på att ni har 10 produkter. ?

  Kram och god jul ?

  Svara
 137. Malin T

  Jag gissar på 8 produkter.
  Jag vill så gärna ha en smidigare stol till lilleman att åka i. Han får alltid ärva allt från syrran vilket ju är toppen men den stol vi har är relativt stor o klumpig Det vore fantastiskt kul att få testa en sån axkid.

  Svara
 138. Johan

  Jag tror ni har 5 produkter från axkid!

  Vi har redan en sådan stol från axkid men nu när lillebror växt till sig så skulle vi så gärna ha en till?? skulle vara en jättefin julklapp??

  God Jul!??

  Svara
 139. Thina

  Har en axkid minikid till minstingen på 7 månader nu och hade önskat att dottern på snart 2 år oxå hade haft en lika fin mysig stol men med julen för dörren å hus å tre små barn hade det varit den bästa julklappen för mamman o pappan så barnen kan åka bakåtvända och säkert så länge de bara går! 🙂 gissar på 9 produkter från axkid god jul på er ??

  Svara
 140. Veronica

  Skulle vilja vinna en Axkid då storebror inte längre får plats i en av stolarna vi har. Vi har en Minkid och den vill båda sitta i ? Gissar på fyra produkter!

  Svara
 141. Viktoriae

  Jag vill gärna vinna stolen eftersom jag är gravid med mitt tredje barn och detta barn kommer så klart behöva en bilstol i framtiden:) jag tror att ni har 5 produkter

  Svara
 142. Malin

  Gissar på 4 produkter!

  Vi ska byta stol nu i början på året och har hört så bra om just denna. Den ska hålla lääänge och inte ta så mycket plats i bilen. Håller verkligen tummarna för att vi vinner för då kan vi spara de pengarna till vår tjej för framtiden istället ✊?

  Svara
 143. Frugabrielsson

  Jag tror att ni har 7 produkter från axkid.
  Skulle bli superglad att vinna en grå till vår lillebror! 🙂
  Delat på instagram

  Svara
 144. Evelina H

  Gissar på att ni har 19 olika Axkidprodukter.

  Just nu lånar vi ett babyskydd från Axkid av en kompis. Snart behöver vi byta till en sådan stol och hoppas på tur att jag vinner just denna.

  Svara
 145. Malin

  Mitt lilla hjärta håller på att växa ur babyskyddet och vi skulle bli överlycklig om vi vann denna! Jag tror ni har 6 produkter 🙂

  Svara
 146. Daniela

  Babyskyddet vi har nu är tillhör min syster. Min lilla plutta har snart växt ut det och syrran kommer snart behöva få tillbaka det så är i stort behov av ny stol ? Jag tror ni har 7 produkter från Axkid

  Svara
 147. Kristina

  Om jag vinner så blir det en finfin julklapp till min syster(son)! Har själv en Minikid, så jag vet hur bra den är ?
  Jag gissar att ni har 7 produkter från Axkid.

  Svara
 148. Erika

  Jag skulle vilja vinna för att vår minsting behöver byta stol. Dem är dyyyr! Jag gissar att ni har 7 st saker.

  Svara
 149. Sandra

  Såg ditt svar sent om vart jag skulle skriva så chansar ändå ?
  Hade redan gjort dem andra stegen ☺️
  Jag gissar på att du har 2axkid produkter 🙂
  Hade önskat få vinna den här då liten behöver en ny stol ,våran är gammal och han sitter inte bra i den ? minikiden har alltid varit önskad. Håller tummarna på tur ❤️❤️

  Svara
 150. Camilla

  Gissar på tre produkter
  Hoppas vinna till min systerson, så han kan åka tryggt och säkert. Han har så långt att åka överallt, slingriga och hals fjällvägarna.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här