Brasilien

Barnen öppnar första luckan

Idag har vi öppnat adventskalendrar som vi hade med oss från Sverige. Jag köpte en till dom var, Lucas, Isadora och Bruna och det var väldigt exalterat här imorse 🙂 Vi har aldrig haft adventskalendrar förut så detta var nytt för alla barnen och det blev succé! Isadora fick en kossa i sin, Lucas fick en båt med åror och Bruna fick en flicka med avtagbar mössa och skridskor. Barnen lekte hela förmiddagen med sina grejer och den enda som var lite missnöjd var Isadora. Hon vill alltid ha mer så hon ville gärna ha dom andra barnens saker.

Jag är sämst på att komma ihåg adventskalendrar och sånt så jag sa till Bruna att hon skulle påminna mig om jag glömmer och det skulle hon 🙂 Hon frågade till och med om vilken tid som hon skulle påminna mig för så exalterad var hon på att få öppna nästa lucka 🙂 Det var väldigt kul att se att det uppskattades och att fantasin satt igång direkt när barnen fick sina första presenter även om det inte var något stort 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.