Extra glad idag

Idag gick jag och Ian till stranden själva. Jag har fått nån allergisk reaktion pga av dammet som kommer från dom obehandlade väggarna. Jag äter allergitabletter men varje gång som jag sovit med ansiktet nära fläkten så kliar ögonen så att jag blir tokig. Idag är ögonen helt svullna och jag skulle helst bara vilja sova och vakna en ny dag när jag mår bättre men eftersom jag mår sämre här hemma så bestämde vi oss för att gå till stranden idag. Det var bara det att Lucas spydde imorse (igen) och Isadora är fortfarande sjuk, men Jair sa att han kunde stanna hemma så jag och Ian (Jairs kusin som ska följa med till Sverige) gick själva till stranden.

Jag tycker det är jättemysigt att hänga med Ian. Vi har alltid massor att prata om och vi är båda intresserade av instagram och youtube. Idag har jag varit extra glad! Jag har nämligen vunnit en bikini från Love by Lola som är mitt absoluta favoritmärken med bikinis. Jag har redan två stycken och nu i december köpte jag en röd också och så vann jag ytterligare en idag! Jag är sååå galet glad!!

En av mina Lola bikinis 🙂

Relaterade Inlägg

10 Kommentarer

 1. Nathalie

  Jag tror du har firat utomlands tre gånger. Jag vill vinna med tre grabbar i hemmet som slukar allt i deras väg. Så skönt att kunna sitta hemma i lugn och ro och slippa hetsen i butiken. Vill jäääättegärna testa MatHem som jag hört så mycket gott om från mina Sthlm-vänner 🙂

  Svara
 2. Ulrika

  Jag gissar på fyra gånger! Skulle gärna vilja vinna för att hjälpa min gamla mamma och pappa att handla på ett nytt och enklare sätt. De har precis fått en egen padda så då kan de ju faktiskt lära sig att klicka hem sina varor enkelt från soffan eller sängen 🙂

  Svara
 3. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

  Fy för allergier det är hemskt, har själv både astma och allergi så förstår :(.

  Svara
 4. Maria

  Kommer ni att bo hemma hos Jairs familj hela vistelsen? Tänkte i och med din allergi.
  Blir också lite nyfiken på hur de firar jul i Brasilien? Hoppas du mår bättre snart!!

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Ja, det har vi tänkt så vi får försöka hitta på nåt så att jag klarar mig utan att må dåligt. Jair städade fläkten igår, till och med hela motorn och jag inbillar mig att det är lite bättre nu 🙂

   Jag har skrivit om vår jul och även vloggat 🙂 Kram!

   Svara
 5. Sara

  Å du har oxå en grodtattuering 🙂 Jag älskar grodor! Annars brukar folk tycka att grodor är mindre trevliga så jag blev så glad när jag såg att du oxå hade en intattuerad 🙂

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Haha! Tack 🙂 Jag gjorde den när jag var 16. Jag var riktigt kaxig på den tiden, när jag lite snällare och tycker att giftgrodan kanske är lite väl kaxig haha! Det var en tjej som såg min tatuering på babysimmet en gång. Hon gjorde en likadan fast svart kort efter att hon hade sett min. Det var faktiskt väldigt kul 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här