8 år idag!

Idag har jag och Jair varit tillsammans i 8 år! Det känns helt galet länge och jag kan inte ens fattat att vi har gjort allt som vi har gjort under dessa åren! Vi har upplevt så mycket tillsammans, fått två fina barn, rest och skaffat hus. Nu väntar nya äventyr och jag är så taggad på allt som förhoppningsvis kommer hända under 2018 🙂

2009

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

Och här är vi idag!

2018

Relaterade Inlägg

16 Kommentarer

 1. Daniéla

  Grattis och lite roligt då jag och min brasse firar 5 år i dag. Just nu är jag dock jävligt arg på honom. Så jäkla självisk ? men det har nog gått över tills i kväll så vi kan fira lite. Firar ni på sätt??

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Haha! Vad lustigt! Och vet du vad som var ännu lustigare, vi var också väldigt arga på varandra på morgonen på vår dag. Men jag är gladd att den slutade bra i alla fall, hoppas ni också fick ett fint slut på dagen. Vi firade med att gå på restaurang 🙂

   Svara
 2. Lisa från Skåne

  Grattis till er.
  Har läst din blogg ett tag nu och tycker du skriver mycket bra. Bloggen har verkligen fått ett lyft nu under er semester. Alltid roligt att läsa vad ni har gjort och att följa er på er resa. Känns som att du har lätt för att skriva och att orden bara kommer, ibland när jag läser en blogg kan det kännas som att orden inte flyter och att det får tänkas efter hur det ska skrivas. Känns inte så när jag läser din blogg. Njut nu av era sista veckor .

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Tack! ❤️ Jag blev så himla glad för din kommentar! Tack så himla mycket! Ja, jag har alltid haft lätt för att skriva och jag tänker och grubblar mycket så jag har sällan skrivtorka 🙂 Jag försöker alltid skriva som jag tänker för att det ska kännas mer personligt. Jag vill att mina inlägg ska kännas som att jag berättar en historia och inte som att läsa en text. Tack ja det ska vi göra 🙂

   Svara
 3. Caroline

  Grattis! Vad fina ni är! Om du där tid kanske du kan svara på en snabb fråga om axkid? Kan man ha minikid i mitten bak? Min mamma ska ha en stol så hon kan hämta på dagis men det går bara att fösta förankringsremmarna på den inre skenan av varje framsäte, den yttre skenan har nån jävla plastlist hela vägen så det inte går att lirka runt den där. Om jag sätter stolen i mitten bak får jag ju ett spännband på varje sida fast i framstolarnas inre skena. Om stödbenen kan stå på den upphöjningen som är i mitten i golvet så känns det som att den skulle stå väldigt bra där men är osäker på om man bör montera den i mitten?

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Tack! Ja, självklart har jag tid! Hej igen Caroline! Det är okej att montera Minikid i mitten bak. Du kan montera stödbenet på upphöjningen i mitten bak om upphöjningen är hård och om stödbenet får rätt vinkel så det lutar snett framåt eller rakt ner och inte in mot stolen. Om du är osäker så svarar Axkid alltid snabbt på fb-chatten, där kan du skicka bild etc 🙂 Hoppas svaret hjälpte dig! Kram!

   Kram!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här