Bygga hus

Playdejt i Fjärås + baksidan av att vara separerad

Vilken helg det blev! Vår fredag avslutades med att vi tittade på filmen Pinocchio med barnen och sen åt vi ost- och charkbricka och bara myste. Lördagen blev minst lika bra, då gick jag till gymmet, fixade naglarna och sen kom Veronica och då lagade vi arrabiata och drack drinkar! Precis en sån kväll jag längtat efter hela graviditeten!

img_7642
img_7561-1

Älskar hullet på Oliver! Han är sååå fin!

I söndags hade vi också roliga grejer planerade 🙂 Jag och tre av barnen åkte till Fjärås på playdejt och träffade en ny mammavän med jämnåriga barn, så himla trevligt! Vi träffades genom en Fjärås-facebookgrupp där jag gjort en efterlysning efter jämnåriga barn för att Lucas och Isadora ska lära känna några i samma ålder innan vi flyttar. Jag och mamman klickade på en gång så det kändes väldigt kul, så nu känner jag två mammor som jag garanterat kommer umgås med i Fjärås 🙂 Barnen hade också roligt tillsammans så vi har redan planerat när nästa playdejt blir!

Det var väldigt roligt att få visa barnen var vårt hus kommer stå. Dom har fått se massor av bilder och vi har varit och hälsat på våra vänner, Louise och Anders i Fjärås, många gånger innan vi köpte tomten, men detta var första gången som dom fick se det i verkligheten!

Vi tog flera varv med bilen i området och jag pekade ut cyklar, bobby cars, dockvagnar och annat som jag såg på håll i grannarnas carports. Vi åkte bland annat förbi två cyklar med stödhjul, en rosa och en blå Frost-cykel, och då kläckte jag ur mig ”Det betyder att det bor en flicka i din ålder där”. Men då var Isadora snabb på att svara ”Men mamma! Det kan vara en pojke som gillar rosa cyklar!”. Såååå sant, men kloka tjej!

På playdejten gick vi en promenad upp till skolan och lekte på skolgården. Perfekt sätt för barnen att bekanta sig lite med sin nya skola 🙂 När barnen hade lekt klart ville dom gå till kyrkogården som ligger precis intill skolan så vi gick dit och kikade lite och därifrån kunde man se våra hus jättebra!

Efter playdejten i Fjärås stannade jag och barnen till på McDonalds och åt lunch innan vi åkte vidare till Göteborg. Den här kvällen hade jag nämligen planerat något extra för Lucas och Isadora, jag har bokat bio till oss tre! SÅÅÅÅÅ mysigt! Tyvärr visade det sig att barnen redan sett filmen hos sin pappa… en av alla baksidor med att vara separerad.. men dom var så snälla mot mig. Isadora sa ”Det gör inget mamma, jag kommer inte ihåg så mycket ändå” och Lucas sa ”Mamma, jag tittade inte så mycket så den här biten har jag inte sett.” Så fina barn jag har som tänker på hur jag känner ♥️

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.