Okategoriserade

Zcooly gör det roligt att lära sig matte!

– Reklam för Zcooly –

När jag var liten älskade jag datorspel! Vi fick vår första dator hemma när jag var 12 år, innan dess spelade jag mer än gärna på mormors dator eller i skolan. Hemma hos mormor spelade jag schack eller patiens och i skolan gångertabellen. Jag minns att jag inte var jätteförtjust i gångertabellen, men att det blev både roligare och lättare att lära sig den på datorn än på papper, trots att det var världens tråkigaste ”spel”. Nu för tiden finns det ett mattespel som heter Zcooly som är roligt på riktigt! Mina barn har spelat så mycket Zcooly dom senaste åren och det är verkligen kul att se allt dom har lärt sig!

Zcooly är ett pedagogiskt mattespel för barn i åldern 4/5-12 år som följer läroplanen för att vara lagom utmanade för alla barn. Spelet innehåller 10 stycken spel där barnen får lära sig räkna, addition, subtraktion, multiplikation, divison, analoga och digitala klockan. Dessutom har Zcooly ett geografispel!

Just nu får nya kunder testa Zcooly gratis fram till årsskiftet! Klicka på länken eller använd min rabattkod ”pasmallen.nu”!

Lucas tragglade den analoga klockan länge och väl i spelet innan dom började med det i skolan och då ramlade poletten ner nästan på en gång. Jag minns att det tog en evighet för mig att lära mig den analoga klockan och jag har fortfarande lite svårt för ”halv”. Jag måste översätta ”halv fem” till 16.30 för annars kanske jag blandar ihop det med 17.30 istället. Lucas är definitivt bättre än mig på den analoga klockan.

Mina barn är väldigt förtjusta i Zcooly och spelar det gärna på vardagar när vi har begränsat skärmtiden till enbart pedagogiska spel. Jag tycker det är perfekt eftersom barnen får förena nytta med nöje, skärmtiden blir meningsfull samtidigt som jag slipper tjat om skärmtid.

Vill ni också testa Zcooly med era barn? Just nu får ni Zcooly gratis fram till årskiftet! Använd min rabattkod ”pasmallen.nu” eller klicka på länken!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.