Bygga hus

Vårt radhus ligger ute på Hemnet!

Och så kom dagen då vi la upp vårt hus på Hemnet… vårt älskade lilla radhus! Alltså det känns så vemodigt! Å ena sidan är jag exalterad, men å andra sidan står jag knappt ut med tanken på att vi ska lämna detta. Jag har aldrig varit så fäst vid ett hem som jag är i detta huset. Jag älskar verkligen vårt hus och jag trivs så bra i området! Vi har så många fina minnen från det här huset…! Men nu är radhuset för litet för oss sex. Det är dags för oss att röra på oss och skapa minnen nån annanstans och för någon annan familj att skapa fina minnen i radhuset. Usch så sorgligt det känns! Jag måste fokusera på vårt nya boende och drömma mig bort för att det inte ska göra allt för ont!

Här hittar ni vårt hus på Hemnet! Dela gärna på sociala medier och med vänner som ni vet letar i Göteborgsområdet 🙂

Angående vårt nya boende, så har vi släppt tomten i Kungälv och hittat ett annat helt nytt boende med tidigare inflyttning 🙂 Vi skriver kontrakt nästa vecka så då kan jag berätta mer 🙂

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.