Mysig start på helgen med utflykt till Borås

Behöver jag ens säga att den här helgen startade på bästa sätt?! Idag tog jag en tur till Borås för att träffa min bästis Veronica för att äta lunch tillsammans på Bruket. När jag bodde i Borås hette det Ellagården och var jättemysigt, men nu är det alltså ÄNNU mysigare och ännu godare mat 🙂 Vi åt stenugnsbakad pizza och blev supermätta, vilket nästan var synd för det fanns så mycket god fika där! Oliver sov hela vägen till Borås, hela lunchen och hela vägen hem igen, alltså 6,5 timmar i sträck! När vi kom hem så väckte jag honom för att amma och då åt han i 45 minuter. Haha! William var vaken, men inte så sugen på att äta. Jag försökte först med en barnmatsburk, men det gick inte, men lite pizza (med betoning på lite) gick ner.

img_7547
img_7549
img_7548

William har verkligen ingen matlust just nu. Jag misstänker att det är tänder på gång för det här är inte alls likt honom. Han fick i alla fall i sig en banan och en klämmis innan vi åkte hemåt. När vi väl kom hem så frågade jag om han ville ha köttfärssås och pasta och det ville han, men när jag dukade fram så åt han bara pastan… med händerna… så gör han ALDRIG annars! Han ansträngde sig verkligen för att slippa köttfärssåsen som han älskar i vanliga fall. Ja, det brukar vara pastan som han ratar, men nu är det alltså tvärtom!

William var sååå nöjd med att han fick se en lastbil på nära håll idag

Idag har vi även hunnit med ett BVC-besök som jag blev en kvart sen till. Det hjälper knappt hur väl man planerar, det är skiter sig ändå! Haha! Jag var helt klar en halvtimme innan och hade tänkt packa in i bilen, men då behövde Oliver äta igen. Tur att BVC är vana vid såna här förseningar 🙂 På BVC-besöket fick Oliver visa upp sitt fina leende igen och att han kan lyfta huvudet mycket bättre och längre stunder. Han fick godkänt på vikt och längd, han växer bra 🙂 Han är lite platt på ena sidan huvudet så vi ska kolla honom för torticollis för säkerhets skull. William har ett återbesök om 2,5 veckor till gurun, Anna Öhman, så hon ska kolla på Oliver samtidigt.

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här