Okategoriserade

Har jag fått mens IGEN?! Något är galet!

Igår var det Olivers 8-veckorsdag och det firade jag med att gå på mitt första Bodypump pass sen Oliver föddes och det var ljuvligt!! Jag var så glad och peppad så det var inte ens särskilt jobbigt även fast jag är så otränad. Jag började väldigt light och hade inte särskilt mycket vikter på stången, men blev ändå mycket svettigare än vanligt. Det var skönt att köra igenom hela kroppen, det kändes som balsam för både kropp och knopp 🙂

Tyvärr så var träningspasset mitt i Olivers ”skrikperiod” så Victor hade det ganska kämpigt där hemma. Jag tyckte synd om både honom och Oliver och fick lite dåligt samvete att jag inte åkte hem, men Victor insisterade på att jag skulle träna och att jag inte skulle gå tidigare från passet. Jag är så glad att han prioriterar mig i såna här lägen och ”härdar” ut för det gör verkligen inte alla och jag skulle aldrig sätta mig själv före min familj.

När jag kom hem så upptäckte jag att jag hade börjat blöda igen…! Suck! Jag tänkte att det säkert slutar under natten, men det gjorde det inte så nu har jag blött hela dagen. Det är exakt som det var förra veckan när jag blödde klarrött blod i 5 dagar, mest när jag är på toa, men ibland lite däremellan också. Läkaren sa ju att det var mens, men det tror jag verkligen inte längre för då skulle jag väl inte få mens efter 5 dagar igen?! EXAKT så här var det med William också och då började jag med p-piller för jag trodde mensen var oregelbunden, men det visade sig vara en infektion på livmoderhalsen som orsakade cellförändringar, så nu är jag orolig igen… såå jobbigt!

Jag ringde till förlossningen för att fråga om råd för jag orkar inte åka till akuten för gravida och nyförlösta igen. Det tog så lång tid där och jag kände att det var psykiskt jobbigt med dom ledsna mammorna så jag vill helst slippa det. Jag testar att skriva en egenremiss till gynekologen istället så ser vi vad hon säger. Hon var sååååå bra sist och jag känner stort förtroende för henne, det känns tryggare 🙂

One Comment

  • Johanna

    Men kan inte avslaget komma tillbaka om man anstränger sig mycket? Alltså utan infektion? Jag hade avslag som kom och gick i 13veckor och det berodde oftast på om jag tränat eller varit intim.. 😅🙈

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.