Okategoriserade

Ensam hemma, försov oss och utflykt!

Idag var det en riktig toppendag trots att dagen började otroligt hektisk med att jag hade försovit mig…!! Victor brukar alltid väcka mig kl sju, så när jag vaknade av att solen sken i sovrummet så tänkte jag ”ska inte Victor väcka mig snart?” för det kändes verkligen som jag sovit länge. Och det hade jag, för när jag tittade på klockan så var den 07.55! Jag hade helt glömt bort att Victor skulle till Malmö tidigt på morgonen och att jag skulle göra i ordning dom för skolan själv.

Det blev att skynda sig att väcka barnen, be dom ta på sig, springa ner till köket för att fixa smörgåsar, borsta tänderna, fixa håret och skicka iväg dom till skolan. Klockan 08.12 gick dom hemifrån och eftersom dom har cirka 3-4 minuter promenad till skolan så tycker jag ändå att det var helt okej försening för att ha försovit sig 🙂

När barnen hade gått så kunde jag pusta ut lite, så skönt! Jag gjorde mig i ordning i lugn och ro medans Oliver sov och William åt en smörgås. Sen kokade jag lite gröt till mig och William och klädde på oss för att träffa Evelina, Nova-Li och Love. Det blev en promenad till lekplatsen Äpplet i Tuve 🙂

img_7492
img_7478
img_7472
img_7465

Asså dom här två är sååååå söta tillsammans! Nova-Li är så gullig som vill sitta nära och kramas 🙂 Och jag älskar att hänga med Evelina! Jag blir alltid så påfylld av härlig energi!

Jag bara älskar Williams outfit! Han har fått alltihopa från sin farmor. Hur fina är inte jeansen som till och med har gylf?!

img_7475
img_7485
img_7474

Evelina hade med fläskpannkaka som barnen fick dela på och tur var väl det för vi var inte hemma förrän vid 14 igen. Det blev en sen lunch och sen kom barnen hem och då jobbade jag lite innan det var dags för alla kvällsbestyr. Mitt mål var att jag skulle fixa kvällsmat, duscha alla barn inklusive mig själv, klippa naglarna och borsta tänderna på alla, läsa godnattsaga och natta alla innan kl 20.00. Jag var klar cirka 20.20 så det var ändå inte så illa, tycker jag 🙂

Imorgon blir det en lugnare dag med jobb och besök hos psykologen 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.