Bygga hus

Idag reser Derome vårt hus!

Idag reser Derome vårt hus och jag är sååååååå nyfiken! Jag hade såååå gärna velat vara där och titta, men istället sitter jag hemma och är sjuk… Jag får trösta mig med att det inte är säkert jag hade sett nåt i alla fall, eftersom det är avspärrat runt om och en annan byggnad skymmer vårt hus. Möjligtvis att jag hade sett lite från vägen, men inte mycket mer…

Nu är det ganska exakt 6 månader kvar tills vi ska flytta in och vi längtar obeskrivligt mycket! Jag önskar att man kunde snabbspola till april nu på en gång! Men det går tyvärr inte. Haha!

Nästa söndag är det dags för visning på vårt hus igen, den historien hade jag också velat snabbspola förbi.. haha! Får vi sålt huset denna omgången så kommer vi fira rejält, det kan jag verkligen säga! Jag är så glad att vi har så gott om tid på oss att sälja, men nu vill helst få det överstökat 🙂

Jag fick den här bilden av en snäll granne ♥️ Det gula till höger är en bild när grannens hus restes 😊 Vårt ligger alldeles till höger om detta.

One Comment

  • M

    Stackars dig som är sjuk. Det verkar vara väldigt mycket som går nu… Synd att missa husresningen men du kanske ändå inte missade något speciellt med tanke på avspärrningarna runt om. Vi tyckte det var jättespännande när vårt hus restes. Barnen tyckte också det var spännande och svärföräldrar var också med. Vårt hus restes på några timmar och sen fick man ju gå i och kika i sitt alldeles nya hus. Så himla overkligt och spännande var det 😁. En vacker dag som jag säkert kommer ha med mig länge. Hoppas ni får ert hus sålt nu! Det verkar vara svåra tider. Här där vi bor är det iaf mycket som ligger ute till försäljning.. Läskig tid generellt och verkar som att folk är rätt avvaktande kring husköp mm. Hoppas iaf på det bästa för er.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.