Bygga hus

1 månad kvar tills vi flyttar!

Nu närmar det sig flytten med STORMSTEG! Imorgon är det exakt 1 MÅNAD kvar tills vi flyttar! Det ska bli så roligt!! Samtidigt som det känns lite stressigt nu när säcken ska knytas ihop. Vi har haft massa ambitioner om att vi ska rensa och börja om på ny kula, men vi har verkligen inte tid för det. Ibland har jag försökt rensa lite, men det är ett mentalt berg, särskilt när det kommer till alla bebisgrejer. Jag känner mig inte klar. I veckan kom jag fram till att jag ska sluta ”försöka rensa”. Det är inte värt att slita ut sig för att det absolut ska rensas en massa saker. Det får vara som det är och så fokuserar jag på det som faktiskt är viktigt 🙂 Den enda ambitionen jag har just nu är att försöka få sålt Isadoras rosa fina barnvagn som jag hade när hon var bebis och moseskorgen, resten behåller vi tills vidare.

Den här bilden fick vi från våra nya grannar

Vi flyttar in i huset på skärtorsdagen, vilket känns skönt för då har vi påskhelgen på oss att komma i ordning 🙂

image003
image002
image001

Dessa bilder fick vi från projektledaren på Derome 🙂
Köksluckorna är ljusgrå med en marmor-laminatskiva. Garderoberna i vårt sovrum. Badrummet på övervåningen – kolla in brunnen i duschen!

Den första tiden i huset är det en hel del grejer som vi kommer behöva fixa, bl.a. ska vi lägga gräs (vi tänker gräs på rulle) och sätta häckar. Just nu håller Victor på att kolla om vi kan få hjälp med det, ingen av oss är särskilt mycket för trädgårdsarbete 🙂 Vi ska också måla ett till lager färg på huset, men det kostade 100.000 kr att få hjälp med så det hoppade vi. Vi bestämde med grannarna att vi skulle hjälpas åt istället – då går det ju dubbelt så fort!

Gud sååå jag längtar nu! Det här kommer bli sååååå kul!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.