Okategoriserade

Bästa barnjeansen vi testat!

– Innehåller samarbete med Polarn o. Pyret och annonslänkar – 

Vad tycker ni är viktigt när ni köper kläder till era barn? Jag tycker att barnkläder ska vara fina, men ändå sköna och följsamma så att dom inte hindrar barnen i deras lek. Samtidigt vill jag att dom ska vara tåliga och inte slitas ut direkt, så att dom kan ärvas av mindre syskon 🙂

I höstas köpte farmor ett par jeans från Polarn o. Pyret till William och det är dom bästa jag testat hittills!

img_3616
img_3627
img_3628

William är ganska långsmal så det är jättesvårt att hitta byxor som passar bra till honom. Alla byxor ramlar ner om dom inte har en midjejustering och det är precis vad Polarn o. Pyret har! Polarn o. Pyret har även det på leggings och det är så värt, särskilt när man har en tunnis eller vill att kläderna ska gå och ärva oavsett kroppsform! Lucas och Isadora har samma problem så nu beställde jag en omgång med jeans till alla tre!

img_3625
img_3614
img_3619

William har haft sina jeans sen i höstas och dom ser fortfarande oanvända ut trots att dom använts och tvättats ofta, det är bra kvalitet!

Lucas och Isadora var också väldigt nöjda med sina jeans och gillade att dom gick att justera. Lucas har modellen Robin (samma som William) och till Isadora beställde jag modellen Jessie som är med ”super slim fit”.

Barnens överdelar kommer också från Polarn o. Pyret, ni hittar Isadoras fina ribbade topp med rosa blommor på HÄR. Lucas och Williams t-shirtar hittar ni HÄR!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.