Okategoriserade

En summering av hela veckan

Vattengympan för nyblivna mammor med Magplasket i måndags var toppen! Jag behövde verkligen komma igång och röra på mig igen och energin från dom andra mammorna och instruktören Mariana är ju bara bäst! Passet började med en låt med knipövningar och sen körde vi igång i vattnet. På ”Afterbirth” jobbar vi med vikter i vattnet och motstånd med tex en frisbee 🙂 Efter träningen är det avslappning och sedan ett samtal. Vi kommer bland annat prata om förlossning, preventivmedel och sex!!!

img_7470
img_7471

Det var några mammor med bebisar i samma ålder som Oliver och några mammor som födde första barnet för cirka 2-3 månader sen! Så kul att dom vågade sig iväg och träna redan nu! Det är ju väldigt skonsam träning att starta med efter man kan köra så hårt eller så lätt som man vill. Dessutom kan man ta med bebisen om man skulle vilja 🙂

När jag kom hem hade Victor lagat arriabiata som jag mumsade i mig och sen städade jag ordning hemma. Jag var verkligen så upprymd av all härlig energi och det är mycket enklare att städa på kvällen när alla somnat 🙂

På tisdagen vaknade vi upp på glatt humör allihopa. Jag, William och Oliver gjorde ett spontant besök på Alfons Åbergs kulturhus på förmiddagen. Så mysigt!

Den första bilden när William kramar Oliver för att han blev så glad för att Oliver var med och lekte 🙂

På kvällen kom jag iväg på mitt första bodypump-pass på länge! Jag kom ju ingång med träningen i höstas, men när alla blev sjuka hela tiden så kom jag inte iväg, men nu så! Det kändes så härligt att komma igång med träningen igen 🙂 Målet nu är att få rutin och bli starkare i ryggen (jag är svag där enligt min kiropraktor) så jag slipper gå runt och ha ont i nacken hela tiden. Jag känner mig väldigt sliten i kroppen faktiskt…

Efter träningspasset blev det semlor, det var ju ändå fettisdagen!

img_7443

Igår var det dags för Williams 2,5-årskontroll, men det får jag nästan ta i ett eget inlägg! Efter BVC åkte vi hem och jag lagade ett av mina absoluta favoritrecept på lax! Kolla HÄR! Victor kom hem på lunchen och åt och sen kom Lucas och Isadora hem tidigt för att hjälpa mig att filma ett jobb 🙂 Jag filmar och fotar i princip allt själv, men ibland går det enklare och snabbare med en assistent istället för att sätta upp stativet över allt. Det var rätt många scener i offentlig miljö så jag var väldigt glad att dom ville hjälpa mig 🙂 Dom fick välja varsin färgglad munk för besväret!

Idag ska jag och Victor till psykologen, inte för att vi har problem eller så, utan för att vi vårdar vår relation. Vi fick ju ett antal besök på vår gravidförsäkring och det är dom som vi använder nu. Jag tycker det är så värdefullt! Vår psykolog är grym, den bästa jag nånsin träffat! Hon förklarar varför vissa saker händer i en när man känner på ett visst sätt. Hon får verkligen alla känslor att kännas okej för att det finns någon slags ”fysisk” process bakom som man inte rår för. Känslorna är okej och normala, utmaningen är hur man ska hantera dom!

Imorgon ska jag på en playdejt med ett gäng mammor som Evelina som jag träffade när jag var gravid har dragit ihop. Jag LÄÄÄÄNGTAR! Det ska bli så mysigt! Och på kvällen ska jag ta med Victor på något hemligt, min julklapp till honom 🙂

img_3524
img_3523

På lördag blir det 30-årsfest hos Sibel som jag träffade när jag var mammaledig med William. Det ska bli så kul! Jag är så tacksam att Victor är en så grym pappa som kan rådda alla fyra barnen själv medans ag går ut. Jag var ute förra helgen också med min bästis Veronica 🙂

img_7433
img_3518
img_3511

På söndag ska jag och Veronica till Kvibergs lekplats och grilla korv. Det ska bli så kul! Den lekplatsen ser så fin ut!

Jahopp, då vet ni vad som händer här hela veckan 🙂 Tiden går fort mot vår flytt nu!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.