Okategoriserade

Starta om på ny kula

– Samarbete –

Förra veckan var verkligen toppen! Jag kände mig så uppfylld, glad och positiv, men av någon anledning så dippade jag totalt på fredagen. Jag vet inte riktigt vad det är, jag kände mig typ översvämmad av allt jag borde göra men som jag egentligen inte vill eller orkar. Vår flytt närmar sig med stormsteg och tanken var att jag skulle rensa så att vi kan börja om på ny kula, men jag orkar inte… Jag vill inte heller rensa för mycket av det som ska rensas är bebisgrejer och jag känner mig fortfarande inte tillfreds med att det här är vår sista bebis. En del av mig är fortfarande inte klar, även om jag känner mig nöjd just nu.

Jag har ju också signat upp mig på tre kurser och köpt kursmaterial, men det känns verkligen INTE som jag kommer ha tid att gå dom. Haha! Det är ingen fara, men det var hemskt onödigt att jag köpte böcker då…

Jaja, idag känner jag mig piggare igen. Jag tycker måndagar är bra på det sättet för man kan börja om på ny kula liksom 🙂 Dessutom har jag något VÄLDIGT kul att se framemot ikväll! Jag ska gå på Afterbirth med Magplasket Hisingen! Det är vattengympa för nyblivna mammor där man kan ta med sig sin bebis om man vill 🙂 Det är underbara tränaren och barnmorskan Mariana som skapat detta passet 🙂 Om ni är sugna på att hänga med så hittar ni bokningen HÄR!

img_1213
img_1214
img_1212

One Comment

  • Frida

    Åh vad spännande med nytt boende! Vi ska också bygga men det blir inte klart förens om 1 år.
    Flyttade dock precis till ett hus vi ska bo i tills dess. Har 3 barn och jobbar.. kan skarpt rekommendera flyttfirma. Fy faen vad det tog på krafterna att packa och flytta. Hade varit värt flyttfirma alla dar i veckan!
    😊

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.