Okategoriserade

Så här enkelt är det att ta bort skorv

– Innehåller annonslänkar –

Det är så mycket enklare att ta bort skorv än vad många tror! Du behöver inte köpa en massa skrovmedel som riskerar att skada bebisens hår, det enda du behöver är en mjukgörande kräm, typ Miniderm och en luskam <- Klicka på länkarna om du inte redan har detta hemma!

img_7633
img_7631
img_7634

MÅSTE MAN TA BORT SKORV?
Svar:
JA, om det är mycket behöver man ta bort skorven. När det är mycket skorv kan det börja växa svamp på skorven och det kan också bli väldigt stelt och svårare att få bort när det blir tjockt. Huden kan inte heller andas så bra när bebisen har mycket skorv så det är bättre att ta bort det i tid. Mitt tips är så enkelt, skonsamt och skönt för bebisen så det är ingen mening med att vänta 😊

SÅ HÄR ENKELT TAR DU BORT SKORV:
1. Smörj bebisens huvud med mjukgörande, tex Miniderm. Vänta en timme.
2. Tvätta bort med babyolja
3. Rugga försiktigt upp skorven med en handduk
4. Kamma med en luskam.
KLART! ✅ Ni kommer bli imponerade över hur enkelt det är!

Jag gjorde nyligen en video på instagram och TikTok där jag visade hur jag tog bort skorven på Oliver. Titta gärna på videon om ni vill se exakt hur det går till 🙂

Oliver ÄLSKAR när jag tar bort skorven och kammar med luskammen, han somnar ofta 🙂 Jag har tagit bort skorv på Isadora och Oliver flera gånger (det kan växa tillbaka) och inget av barnens hår har inte tagit skada. Däremot kan håret ta skada om man inte tar bort skorv och av vissa skorvmedel.

Har era barn haft/har skorv?

One Comment

  • KarinH

    Pojkarna hade mer skorv än dottern tyckte jag. Här dränkte jag håret i olja, duschade & kammade med borste från molimenti. Funkade också bra.
    På Casper gick det lite för långt vid ett tillfälle & då upplevde jag att skroven betedde sig nästan som en sårskorpa & det är ju inte så konstig liknelse om skorven blir hård.
    Skönt att vara förbi den perioden nu.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.