Gravidfotografering med Wanderings

Ni har säkert sett att det har börjat dyka upp bilder från gravidfotograferingen som vi hade med Louise https://www.wanderings.se häromveckan 🙂 Hon är MAGISK!!! Jag blev alldeles lyrisk när jag fick se bilderna att jag var tvungen att gråta en skvätt! Tänk att DETTA är min familj, mitt liv! Jag kunde verkligen inte bli lyckligare, jag är så tacksam!

Alltså jag ÄLSKAR den här bilden med Isadora – jag ryser när jag ser den! Så magisk, så stark och så naturlig – allt på samma gång!

Min älskade älskade Victor! Tänk att det här är du och jag i en av dom finaste tiderna i vårt liv – jag vill bara böla nu ♥

Alltså WOW – är detta verkligen jag?!

Jag älskar att fota med Louise, hon fångar inte bara familjen på bild, hon fångar stunden och minnet med alla känslorna. Det går riktigt att se känslorna i varje bild och det är det som får mig att bli alldeles gråtmild. Jag imponeras också av hur hon lyckas få alla att se så himla snygga ut hela tiden! Ibland så känns ju vissa positioner obekväma eller som när hon var med på Isadoras förlossning, då var ju inte jag mitt snyggaste jag men på bilderna ser jag fantastisk ut!

Hon har också ett fantastiskt sätt med barnen. Hon leker och intresserar sig för det dom är intresserad av. Hon lockar fram det naturliga i barnen så bilderna blir aldrig konstlade. Jag har aldrig tidigare stött på en så bra fotograf som Louise 🙂 Jag kan verkligen rekommendera henne om ni bor i Västra Götaland 🙂

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Louise Johansson

  Åhhhh vad fint skrivet ❤️❤️❤️❤️❤️ TACK!! ?❤️?❤️ Så roligt att höra att ni är så nöjda med både upplevelse och bilder ? Ni är fantastiska och så himla goa hela familjen ❤️❤️❤️❤️

  Svara
  • Emma

   Tack själv! Du är helt fantastisk!!! ❤️❤️❤️ Vi är så tacksamma för att du förevigade den här graviditeten och den här tiden vår familj går igenom just nu ❤️

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här