Fjärde graviditeten

Magen vecka 23 – bebis nr 3, vår ”korv”

Det blev en sen magbild denna gången, vi är ju redan inne i vecka 24. Jaja, bättre sent än aldrig! Nu är bebis stor som en grapefrukt! Magen växtspurtar inte lika mycket nu som den gjort dom senaste veckorna – skönt!

Jag känner mig jättestor och går redan som en pingvin 🙂 Idag när vi var hos barnens läkare frågade hon när det var dags. När jag svarade augusti så tyckte hon att magen var stor för augusti, jag kan bara instämma! Men sen kanske jag såg ännu större ut just idag också för att jag haltar typ… jag har fått jätteont i ena sidan så jag kan inte riktigt lyfta ena benet. Jag ser säkert supergravid ut, även på håll ?

One Comment

  • S

    Men vad konstigt kommenterat av läkaren ändå. Jag blir alltid så arg när folk kommenterar om magens storlek för det är ju helt irrelevant samt omöjligt att avgöra egentligen av att bara titta på en person. Det är ju därför man mäter när man ligger på rygg så man får livmoderns mått. Annars beror det ju på hur barnet ligger, livmodern lutar, mammans längd och kroppsform. Tycker sällan kommentarer som ”magen är väldigt stor/liten för tiden!” upplevs som trevliga. Så störigt att folk känner att det är just en sån sak de ska klämma ur sig. Men där är såklart alla gravida olika.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.