Okategoriserade

Lägenheten blev såld!

Ett orosmoment mindre, vi fick lägenheten såld till slut! Puh! Det var inte lätt mitt i coronakrisen och ännu svårare kommer det antagligen bli om man ska tro på allt som media rapporterar.

Det var mycket som oroade kring att behålla lägenheten, dels att behöva hitta en pålitlig hyresgäst att hyra ut till i dessa tider, men också att ha två stora bolån. Det är ju mycket smartare av oss att äga vår bostad tillsammans, särskilt nu när vi väntar ett gemensamt barn. Det bästa för barnen är om vi säkrar upp våra tillgångar, så om det skulle hända någon av oss något så kan den andra bo kvar. Dessutom är vi ju mer känsliga för ränteuppgång när vi har varsitt stort lån.

Det var någon som tyckte att våra problem är i-landsproblem. Om jag ska vara helt ärlig så bryr jag mig inte hur andra värderar våra problem. Jag vet att det finns människor som har det mycket tuffare än vad vi har det just nu, men jag delar inte heller med mig av allt. Vi står också inför en tuff tid och ännu värre är det på väg att bli, det är klart jag är orolig och stressad.

3 Comments

  • S

    Skönt! Fastighetsförsäljning är ju en av de mest stressande moment man råkar ut för i livet. Så har det känts för oss varje gång och då har vi ändå haft tur med väldigt snabba och bra affärer de två gånger vi sålt, men fortfarande en anspänning innan som verkligen inte är att leka med! Njut och fira nu ?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.