Fjärde graviditeten

Magen vecka 25 – bebis nr 3, vår ”korv”

Nu är bebis lika stor som ett blomkålshuvud! Det är inte så svårt att förstå med tanke på hur stor min mage är, haha! Jag trivs bra med stora magen, den är bara lite jobbig när jag anstränger mig och får mycket sammandragningar. Då kan det bli svårt att röra sig, som igår när jag rensade ur garderoben i gästrummet som jag inte rört sen vi flyttade in för 4 år sedan. Så skönt att få det gjort, men det tog på kroppen efter ett par timmars arbete.

Tänk att för varje vecka som går nu så ökar bebisens chanser att överleva om den skulle födas nu, underbart! ❤️ Ni som har fött tidigt, i vilken vecka föddes era barn?

6 Comments

 • Fredrika

  Födde första i vecka 34+5 och andra i 31+5! Hade mycket sammandragningar från väldigt tidigt i graviditeterna, men vet inte om det spelade in eller om det var av andra orsaker jag födde tidigt 🙂

  Så kul följa dig på ytterligare en gravidresa! Sist gång var vi gravida samidigt (min första och Isadora), denna gången är det istället min syster som i fas med dig haha! Kram!

  • Emma

   Oj det var väldigt tidigt som din andra kom ju! Din första bebis var väl nästan först i aprilgruppen eller minns jag fel? Ja, man kan ju undra om det spelade in. Tack vad roligt att du tycker det 🙂 Åh, ska din syster med ha i augusti eller månaderna om kring? Vad roligt! Kram!

 • Malin

  Mitt första barn föddes i v 31+1(Dock var hon sjuk och kom därför tidigare).Mitt andra barn i v.41,vilket de aldrig trodde skulle hända !Läkarna var övertygade om att även nummer två skulle bli en prematur.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.