Efterlyser tips på pedagogiska spel för mindre barn!

Jag fick en fråga på bra pedagogiska spel till surfplattan som passar dom mindre barnen (3-5 år) och som inte kräver uppkoppling till internet. När Lucas var liten gjorde jag den här listan på spelappar till barn så det kan vara värt och kika igenom den, men annars hoppas jag på att ni har bra tips på grymma appar 🙂 Isadora har inte spelat så mycket på paddan så det var längesen jag laddade ner något nytt spel till henne, så jag tar gärna emot tips jag med 🙂

Vilka spel tycker ni är bra och gärna pedagogiska till barn i 3-5 årsåldern?

Relaterade Inlägg

7 Kommentarer

 1. Petra Mary-Anne

  Poio är jättebra och utvecklat av lärare. Mina treåringar lärde sig läsa korta ord bara genom spännande lek. Nu har de precis fyllt fyra och älskar bokstäver. En av killarna läste i tidningen och sa, “mamma, det står SÅLD på det huset” på en husannons. Så duktig och då var han bara tre år. Sedan ville hans tvillingbror också läsa och fixade ordet “KO” på mjölkpaketet.

  Svara
 2. H

  Håller verkligen med om Poio! Det är ett jättebra spel för den som gillar bokstäver. Min son knäckte läskoden och kan läsa hela meningar i lätta böcker nu när han precis fyllt 4(!) så kul spel och så bra att det anpassar sig efter barnens nivå.

  Annat spel som är grymt bra är Code Spark Academy som man får lära sig koda i. Det är lätt att förstå trots att det är på engelska och anpassas efter barnens ålder.

  Svara
 3. Veronica

  Poio och hejalbert rekommenderar vi. Vi har också Zcooly som har spel på olika nivåer (5-12 år), som också är en app som de använder i skolan så att lärarna ser vad barnen gör och kan skicka uppdrag som barnen kan arbeta med hemma.

  Svara
  • Emma

   Åh vad kul! Roligt att höra också att er skola använder Zcooly 🙂 Lucas är förkyld så han sitter hemma med det nu faktiskt 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här