Frågor & Svar

Svar på frågestunden – del 1

Igår när jag hade frågestund på bloggen och på instagram fick jag ganska många frågor om barnen och deras pappa. Jag samlade alla frågor och delade upp det till flera inlägg. Imorgon kommer fler svar på frågor 🙂

Hur ofta träffar barnen sin pappa J?
Svar: Dom träffade honom varje söndag-tisdag men nu har vi precis ändrat till varannan helg pga J förhoppningsvis får ett nytt jobb snart, i så fall kommer han börja jobba dagtid.

Varför träffar barnen inte sin pappa mer? Pratar han svenska?
Svar: För att han ska börja jobba dagtid och vi vill inte ge bort alla helger med barnen eftersom vi också jobbar dag. Det var J själv som föreslog varannan helg. Ja, han pratar svenska.

Har J gift sig?
Svar: Ja, förrförra veckan. Hans nya är jättefin med barnen så det känns värdigt bra för oss ♥

Varför har ni inte barnen varannan vecka? Det hade varit mest rättvist.
Svar: Det är många anledningar, bl.a. pga Js jobb, men också pga att dom bor i en tvåa och barnen sover sämre och kortare tid när dom är där. Det märks framför allt på Isadora, men det känns särskilt viktigt att Lucas som går i skolan sover bra på nätterna.

Hur skulle du ställa dig till att Jair tar med barnen med sig till hemlandet i flera veckor?
Svar: Jag och Victor har redan bestämt att vi kommer åka med till Brasilien när det blir aktuellt att barnen ska hälsa på släkten där. Det hände lite grejer där sist som var långt ifrån okej och därför får det bli på det viset.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.