Okategoriserade

Dagens aktivitet

Idag kom barnen hem efter två dagar hemma hos sin pappa 🙂 Isadora är alltid lika sprudlande glad när hon kommer hem och brukar gå direkt upp på sitt rum efter att vi har fått varsin bamsekram 🙂 Det är precis som om hon har längtat efter sitt rum och sina leksaker.

Hon lekte en stund på sitt rum innan vi gick över till grannen för att leka lite med hennes tre flickor. Isadora är ju hemma från förskolan nästan varje dag så det känns viktigt att underhålla det sociala på andra sätt 🙂 Hos grannen blev det både inne- och utelek och så bjöds vi på middag och frukt. Mums! Otroligt smidigt, när vi kom hem igen var det bara att borsta tänderna och hoppa i säng 🙂

Isadora åkte på sin nya springcykel fram och tillbaka till grannen, det var faktiskt hon själv som bad om det 🙂 Det går undan när hon cyklar nu. Jag frågade om jag fick ta en bild på henne när hon cyklade. ”Okej!”, svarade hon och cyklade ifrån mig med ett gapskratt! Jag hann inte ens ikapp när jag gick mitt snabbaste! Haha!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.