Frågor & Svar

Frågor & svar

Det ramlar in frågor lite då och då så jag tänkte ta ett nytt inlägg med svar på av dom senaste frågorna som jag har fått här på bloggen.

På tal om att växa skulle vara roligt att veta vad dina barn har för klädstorlek nu. A har 104 än men det börjar bli litet och 110 är för stort. Tycker att hon alltid hamnar mellan storlekar haha.

Svar: Lucas har 104 nu, men han kan i vissa fall ha 110 också, typ t-shirts, men tröj- och jackärmarna är fortfarande lite för långa, men det går ändå. Isadora har storlek 74, men vissa plagg funkar fortfarande i storlek 68.

Foto: Tessochlex 

One Comment

  • Mari B

    Jag måste få fråga en helt annan fråga. Jag ska strax köpa en sittdyna till dotterns vagn och är ute i den djungeln. Man vill ha en så bra som möjligt, gärna som cirkulera luften, tempur-liknande, och passa vagnen utseende mässigt oxå. Har en lila britax smile II. Visst hade ni en inovi till lucas? Var ni nöjda med den? Har läst att den kan bli noppig och färga av sig på kläder, hände det er? Åhh. Vet inte vad jag ska välja, den verkar bra med sidoskydden och sedan köpa en annan då hon växt ur den är en idé.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.