Fjärde graviditeten

5 sista intensiva dagar!

Det känns som att tiden bara springer iväg och jag hinner knappt med just nu! Tur att det bara är denna veckan kvar tills vi ska vila, vila och vila! Nu är det 35 dagar kvar tills jag är beräknad så vi kör 5 sista intensiva dagar med bebisförberedelser av olika slag, efter det är tanken att vi ska vara helt klara! Idag ska jag plocka i ordning för imorgon kommer städfirma och under resten av veckan har jag några få grejer kvar att rensa i skåp och lådor samt fönsterputsning kvar 🙂 Vi ska också tvätta upp alla mjuka bebisleksaker och bädda i bebisens sängar, men det är nog bättre att ta bäddningen i sista stund, annars kommer det bara stå och samla damm.

En annan sak som också ska fixas denna veckan är BB-väskan 🙂 Jag ser framemot det! Jag tycker BB-väskan är den sista grejen som gör det hela verkligt, jag blir alldeles pirrig bara av tanken!

Det var tur i oturen att jag blev uppsagd från mitt jobb tror jag 🙂 Annars hade jag aldrig hunnit med allt det som vi nu har gjort. Vi har rensat förrådet i trädgården, hela vinden och alla garderober i källarn. Jag har nog aldrig haft så lite saker som vi har nu! För mig känns det väldigt speciellt att ha rensat bort allt från ”mitt gamla liv” (dvs. Jairs grejer) och att få starta ett nytt liv tillsammans med Victor. Victor sa häromdagen att för honom var det speciellt att allt som ligger i lådor och skåp är våra grejer och att han faktiskt kan öppna var som helst och rensa eller organisera som han vill eftersom det inte är någon annans grejer i skåpen. Stackars Victor, känns så hemskt att han har behövt stå ut med det, men jag orkade verkligen inte ta tag i allt själv efter separationen. Det är först nu som höggravid som jag orkar ta tag i allt möjligt, det är bara kroppen som sätter stopp men det är knappt att knoppen lyssnar på det 😛

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.