Förlossningsberättelse i bilder

Det är så mycket känslor som bubblar upp inom mig när jag ser bilderna Moments by Louise har tagit under förlossningen. Jag kikade precis på videon med bildspelet nu igen och återigen så rinner tårarna ner för mina kinder. Hon har verkligen lyckats fånga allt det vackra med en förlossning och att få återuppleva allt detta igen fast utan att ha ont, det är verkligen helt ovärderligt! Jag är så glad att jag ville och faktiskt vågade ha med Louise på förlossningen.

Nu ska ni få se videon 🙂 Snälla, ni som tittar, lämna en kommentar, om ni vill… Det skulle vara så kul att höra vad ni tycker om videon! Berätta gärna vad ni tycker/känner med att ha med en fotograf under förlossningen. Skulle ni vilja ha det? Vad tyckte ni innan ni såg videon? Tyckte ni att det var konstigt eller coolt att ha med en fotograf? Det ska bli så kul att höra vad ni tycker! ❤

Relaterade Inlägg

110 Kommentarer

 1. Jeanette Klasson

  Åååh! Så himla vackert, och musiken var perfekt! Blev helt lipig här 🙂 Bra beslut av dig att ta med en sådan duktig fotograf! <3

  Svara
 2. Ann-Sofie

  Herregud vad fint ! Är själv i v36 med mitt andra barn och sentimental som jag blev rullade tårarna även här ?

  Svara
 3. Sofie

  Så fint 🙂 fina minnen.
  Innan vi åkte till BB så spelade jag och min sambo tvspel för att få tiden att gå. Varje gång vi spelar nu (vilket inte blir så ofta) så tänker jag på när hon föddes.

  Svara
 4. Veronica

  Åhh Emma vad fint 🙂 Du/Ni gjorde helt rätt beslut att ha med en proffs-fotograf, känns mycket vackrare och finare än en förlossningsfilm med rörliga bilder… kram ❤

  Svara
 5. Åsa

  Åh herrejösses va fint! Tack för att du delar med dig av såhär privata bilder. Väldigt dramatiskt och känslosamt. Ångrar mig massor nu att jag inte tvingade min sambo ta fler bilder under våran förlossning när våran son föddes.

  Svara
 6. Ida

  Superfin film? ? Vad kul att kunna se tillbaka på… Jag tror dock inte jag hade vågat att ha med en fotograf in till min förlossning… Men som jag längtar efter vår 3:e stjärna!! Bf+6 idag ? Och så klar och redo för att träffa vår bebis!! Så roligt att du delar med dig av dina upplevelser och stort grattis till er lilla prinsessa!! ?

  Svara
 7. Rebecca

  Vad vackert! Här rullade också tårarna! ? Nu ser jag fram emot att träffa mitt andra barn ännu mer. ❤️

  Svara
 8. Erika

  Brukar aldrig kommentera, men idag så måste jag. ? Vilka otroligt fina bilder, hon har verkligen lyckats fånga alla fina ögonblick, utan (som det syns på er) att fotografen stör er eller är i vägen på något sätt. Sitter här med tårar i ögonen och minns tillbaka då mina två skruttar föddes. Verkligen fint av dig att dela med dig att bildspelet. Grattis till tösen! ?

  Svara
 9. Malin

  Åh! Tårarna rann och rann, så vackert! Nyligen fött mitt andra barn och minnesbilderna for genom huvudet. Helt rätt att ha med en fotograf, önska att jag hade bilder från mina förlossningar.

  Svara
 10. My

  Så otroligt fint! Blir alldeles känslosam och lite avensjuk! Hade så haft en fotograf med på min förlossning men med C’s pappa med i bilden (då inte nu) så fick jag 3 bilder fr när han är född (på bröstet) Jag som älskar bilder och tycker förlossning är magiskt! Nästa gång, då SKA jag ha fotograf med!

  Svara
 11. Emelie

  Så otroligt fint att ni delar denna upplevelsen med andra! Underbart bildspel! Så vackert! Verkligen fångat det fina !

  Svara
 12. Madeleine Pizarro

  Åh vad fint ❤️ Inget öga är torrt. Får mig att tänka på min förlossning för drygt 3 mån sedan. Nästa gång skulle jag absolut kunna tänka mig att ha med en fotograf, jättehäftigt!

  Svara
 13. Pamela

  Jätte fina bilder! Det är så vackert med förlossning o allt som hör till, så stort att vara med om. Har själv en dotter på 3 år och en pojke på 1 månad och många minnen kommer fram. Grattis igen till er lilla Isadora och hoppas alla ni mår bra!

  Svara
 14. Sofi ellebellebus

  Nu sitter jag i mitt kök med magen i vädret och väskan packad och fulgråter! Vilken grej! Så vackert! Jag ville bara skrika HEJA EMMA HEJA JARI! snart är ni där trots att jag vet hon är född haha så knäpp. Jag har tårar som rinner nu för de var så fint! Emma TACK för att vi alla har fått följa dig och få ta del av allt detta. Tack!!!! Ni är ett grymt team tillsammans!!! Heja Emma och Jari!

  Svara
 15. Lovisa

  Men så fint! Väntar mitt tredje barn med bf om en vecka, det är något så fantastiskt med en förlossning och hon har verkligen lyckats fånga det. Nu väntar vi spänt här hemma, snart vår tur ❤️

  Svara
 16. Emilie

  Herregud såå fint!! Blev rörd till tårar!! Detta tror jag verkligen att du kommer vara evigt tacksam för!! Önskar jag hade haft modet o idén att göra!!! Åhh det är såå magiskt, stort o mäktigt!! Verkligen superfint Emma!! ❤️

  Svara
 17. Maria

  Otroligt vackert, här kom det också tårar.. väntar och väntar på min lilla prins som var beräknad till 14/4 men som trivs lite föör bra i magen ?

  Svara
 18. Joanna

  Verkligen jättefint! Jag kan förstå tjusningen när en förlossning tar lite längre tid eftersom ni har fått väldigt många kärleksfulla ögonblick under timmarna på sjukhuset ❤

  Svara
 19. fia

  Wow! Så gripande och så vackert! Tårarna rinner här hemma. Önskar vi hade haft ett proffs som fotade våran förlossning. Moments by Louise har verkligen fångat upp känslorna!

  Tack för att ni delar med er av en sån fin upplevelse!

  I morgon väntar min förlossning (planerat snitt) önskar så att jag fick uppleva en vaginal förlossning igen, det är häftigt att vara gravid och föda barn!

  Svara
 20. Viktoria

  Jätte vackert! Väntar mitt andra barn i juli. Blev helt tårögd! Längtar ännu mer nu <3
  Tack för att du delade med dig! Kram

  Svara
 21. Caroline

  Herregud , sånt här kan man inte se med 10 dagar kvar till BF utan att stooooorgråååååta!!! Så otroligt vackert! Jag ska be min man ta massa, massa bilder under förlossningen :p !

  Svara
 22. Camilla 33 år och 10 barnsmamma

  Ååhh vad vackert .
  Längesen jag bölade så här mycket haha
  Jättefint.
  Kram .

  Svara
 23. Stephanie

  Alltså, wow! jag sitter i soffan och gråter till bildspelet, så otroligt vackert! Skyller på mina gravidhormoner ? jättefina bilder verkligen! ❤

  Svara
 24. Malin

  Så fin!! Är så himla rörd! Står här tårögd o lagar mat!! Fantastiskt fint o väldigt modigt o våga ha med en fotograf! Det tror jag inte jag skulle våga! Men ett minne för livet som inte bara sitter i minnet. Så fina bilder!

  Svara
 25. Siranee - Thaimorsan.se

  Jag blev tårögd genom halva filmen och mot slutet fick jag gåshud och rysningar! Det var rysligt vackert med andra ord. Detta stärker bandet mellan dig och Jair. Ta fram videon när ni är sura på varandra så blir det genast bättre 🙂 Riktigt bra detta!

  Svara
 26. Sofie

  Wow! Tack för att ni delar med er av en sån intim stund. Jag är gravid i vecka 36 och hormoner eller inte men tårarna sprutar.
  Jättevackert och Grattis!

  Svara
 27. Linda

  Oerhört fint bildspel! Helt omöjligt att inte bli berörd när fotografen lyckats fånga så fina ögonblick!

  Svara
 28. Lisa

  Så himla fint, vilka minnen att ha kvar! 🙂 Undrar om jag kommer få ett endaste enda foto från våran förlossning. . . hoppas verkligen det! 🙂 Jag hade själv BF en dag efter dig, sitter dock fortfarande här 12 dagar över och väntar. Så nu hoppas jag att jag kommer få en lika bra upplevelse som du verkar ha haft! 🙂 Kram!

  Svara
 29. Pilla

  Så fint och vackert! Jag blir ”gåshudsrörd” . Min första tanke när du avslöjade det, var ”varför tänkte inte jag på det?” . Så jäkla häftigt ju!!

  Svara
 30. Malin

  Åh tårarna kom även här! Snart fem veckor sen vår flicka kom nu. Så fin förlossning!! Skulle aldrig ha hunnit fotografera våra förlossningar eftersom barnen har haft bråttom ut, senaste tog 30 min. Men kan tänka mig att det måste vara kul att ha kvar genom livet!

  Svara
 31. Frida

  Så fina bilder. Väntar min dotter i augusti. Blev helt gråtig då jag såg denna film. Önskar er all lycka!

  Svara
 32. Malin

  WOW – tårarna fyller ögonen och jag tror att jag log genom hela! Vilket fantastisk minne att de tillbaka till ♡

  Svara
 33. E

  Så otroligt vackert, jag blev verkligen rörd! Fotografen har verkligen lyckats fånga de känslor jag känner igen så väl från mina förlossningar! Nu i efterhand önskar jag att jag hade några bilder. Att få barn ÄR verkligen det största som finns. Herregud vad jag älskar mina barn! Om de bara visste hur mycket!

  Svara
 34. Frida

  Så otroligt fint!
  Hade också gärna haft en fotograf med om vi hade möjligheten till en sån förlossning.

  Svara
 35. Laura

  Jo tjena! Fick återhämta mig och torka tårarna.

  Detta var nog den bästa och finaste förlossningsvideo ja sett. När jag tittar så kommer jag och tänka på mina fyra förlossningar och såna minnen som dyker upp.
  Helt perfekt med alla vinklar och allting! Och att era känslor verkligen förmedlas via kameran! Så perfekt. Och om jag någonsin blir gravid igen(haha som om det inte räcker med fyra) så ska jag boka in en fotograf PUNKT!

  Tack för att du delar med dig ❤️

  Svara
 36. Caroline

  Alltså WOW vilket underbart bildspel det blev!!!!! Hon har verkligen lyckats fånga allt man som föderska upplever under förlossningen och så himla vackert att få se ❤️ Nu längtar jag så himla mycket mer till min andra förlossning ?

  Svara
 37. Carro

  Åh vad vackert! Louise har verkligen fångat de magiska ögonblicket på ett vackert sett! Bra beslut att föreviga det! 🙂 Kram till er!

  Svara
 38. Johanna w

  wow ? Trodde nog aldrig att man skulle kunna fånga känslan på ett så fantastiskt sätt i ett bildspel . Tårarna bara rinner, så vackert, samspelet mellan er och lyckan när hon kommit. Helt fantastiskt. Längtar såååå tills våran vill ut ?

  Svara
 39. Karolina

  Så otroligt fint Emma! Jag kan typ inte sluta gråta, många minnen som dyker upp 🙂 Stort grattis till er fina tjej!

  Svara
 40. Amanda Mendoza

  Nu är jag iofs höggravid men de där va bland de finaste jag sett o fotografen borde få ett pris av nått slag. Vilken talang hon har!
  Innan jag såg den så kände jag att jag absolut inte hade klarat av att ha en fotograf med. Men en sån där duktig hade jag faktiskt velat ha med.
  Jag blev mest rörd av din man. Hur han finns där hela tiden. De är så vackert o man ser verkligen er kärlek. Jag är full av känslor nu! Fy så vackert o tusen tack att jag fick se den här filmen!

  /Amanda Mendoza

  Svara
 41. Josephine

  Åh så fint! Vill oxå göra så om vi ska ha en 3:e. Men känns konstigt att ha med någon man inte känner. Får man fråga vad ni betalade för att ha henne med på förlossningen?

  Svara
 42. Linda

  Men shit så vackert!!!! Varför tänkte man själv inte på detta?!
  Det va så oerhört fint och helt klart det bästa sättet för att minnas sin förlossning och det fina med att få föda barn… Kan se den om och om igen❤️

  Svara
 43. Sandra

  Men herregud så fint! Helt fantastiskt! Tårarna rinner och det väckte många känslor, då jag som du var beräknad till 14/4 men födde våran son samma dag som dig, ca 25 min före 🙂

  Svara
 44. -Jenny-

  Innan jag såg videon tänkte jag att det var lite kul att du vågade bjuda med en fotograf till det största,mest intima och privata i livet. (Jag hade aldrig gjort det själv.)

  Nu när jag sett filmen är jag helt varm och berörd. Wow! Louise lyckades verkligen fånga allt det som är en förlossning. Stunderna mellan värkarna. Smärtan i värkarna. Lyckan och lättnaden efteråt. Att få njuta av den nya, lilla personen. Jag blev mest berörd av bilderna innan hon föddes. När man ser att det trappas upp och är intensivt och hur ont du har. Men också att Jair finns där. Mitt största intryck är faktiskt Jair. Hur han fanns där för dig och gjorde det han kunde och hur han är så självklar som nybliven tvåbarnspappa. Precis som du är som mamma. Han ger ett mjukt men samtidigt supermanligt intryck. Se på denna varje gång ni bråkat…

  Fantastiskt av dig att du vill dela med dig av detta, TACK!

  Svara
 45. Elin

  Åååh jag sitter här och stor bölar just nu!! Vilken helt fantastisk underbar film! Och vilket fint par du och Jari är, vilket team precis så de ska vara! 🙂 Stort stort grattis till er! Och tack för att ni delar med er! <3

  Svara
 46. Susann

  Åh herre Gud så fina bilder och så känslosamt! Aldrig tänkt tanken på att ha med en fotograf på förlossningen men nu ska jag visa sambon din film och verkligen tänka på saken tills det är dags för oss. Så fint! ❤️

  Svara
 47. Emelie

  Wow så vackert! Födde min första dotter den 10 april o alla minnen blir så tydliga. Här rinner tårarna.. Lycka till med dina två fina barn?

  Svara
 48. Alma Karlsson

  Åh herregud vilket fin film!! Jag har följt dig på instagram ett tag, men känner dig inte alls men blev helt tagen av filmen. Sååå fint att ha med en fotograf och fota en av de allra finaste stunderna i livet! Grattis till er <3

  Svara
 49. Eve

  Underbart!!! Vilket minne för livet, såå bra att föreviga det största som händer i livet. Vill också men känns för sent nu i vecka 35, hinner man hitta någon och vågar jag? Sen när du har tid får du gärna berätta om det praktiska, var hon stand-by och kunde ni avbryta om ni skulle känna er obekväma, va sa barnmorskorna? Sååå många frågor, men helt otroligt fint!!

  Svara
 50. Emma

  Wow, vilken fantastisk video! Började gråta jag med, det var så fint! Finare bildspel får man leta efter!
  Jag hade aldrig tänkt tanken att ha med en fotograf på förlossningen förrän du skrev att du skulle ha det. Måste säga att det inte lockar direkt att ha en människa som går runt och tar kort när jag ligger där och har ont/ser sliten ut, även fast dina bilder är helt otroliga. Det var verkligen modigt av er att ha med en fotograf på förlossningen, och jag önskar lite att jag skulle våga det själv med, men det får bli nästa gång i så fall. Måste känna på det en gång först 😉 Bilderna peppat mig dock inför min förlossning (om lite drygt en månad), känner att det nog kan bli en ganska fin upplevelse, även om det kommer göra förfärligt ont 🙂

  Svara
 51. Solin

  Det brast för mig. Inte att det vattnades i ögonen utan jag storbölade. Har legat hela dagen. Kräkts och diarré, helt orkeslös. Hoppas ändå att det är kroppen som förbereder förlossning. Håll tummarna✊

  Svara
 52. Angelica

  Så vackert! Blir alldeles rörd av alla vackra bilder! Vilken lycka att kunna titta tillbaka på detta!

  Svara
 53. Jenny

  Oj som tårarna rinner här! Helt fantastiskt! Så himla vackert ?? Själv har jag 8 dagar kvar till bf, jag är förväntansfull men samtidigt skräckslagen över hur smärtan ska vara ? Er fotograf fångade allt så himla fint! Jag skulle kunna tänka mig att själv ha med en fotograf, dock är jag samtidigt nervös att den personen hade tagit för stor plats. Svårt att veta vilket ?

  Svara
 54. Desire

  Åååh va otroligt fint! Sitter här gravid i vecka 38 och bölade som en tok av er vackra video , åh vilket underbart minne att ha kvar ❤
  Kram , Desire

  Svara
 55. Jenny

  Så himla vackert. Det va särskilt tre bilder som jag fastnade för den ena när din man är bredvid dig och man ser ”Lucas” på hans arm, den andra när flickan är född och du har en lyckotår på kinden och den tredje när din man står med isadora på skötbordet och man åter igen ser hans tatuering. Det kändes som att Lucas oxå blev delaktig i filmen. Så vackert❤️

  Svara
 56. Kaosmorsan

  Det här var bland det finaste jag sett på länge!
  Tack för att ni delar med er av en så fin stund och tack till fotografen som fångade de fina stunderna!

  Svara
 57. Linda Öberg

  Otroligt vackra bilder! De första bilderna på er tillsammans blir fantastiska att spara. Så modigt att både ha en fotograf med, och att dela med dig av korten.

  Svara
 58. Heidi

  Så fint! ?
  Verkligen känslosamt, det kom en tår. Min lilla tjej föddes för tre månader sen och jag hade en sådan fantastiskt bra förlossning. Varje förlossning är unik och har en egen historia och du har ju verkligen fått ett superfint sätt att kunna berätta din på. Jag tycker du är modig som gjorde det, det är ett utsatt läge man är i. Tack för att du delade med dig, väldigt fina bilder!

  Svara
 59. Marie Alvas mamma

  Det vackraste bildspel jag någonsin sett!!! Så mycket känslor det väcker till liv, jag grät så fint var det. Jag tycker du tog helt rätt beslut och när du berättade om det så tänkte jag wow kan man ta med en fotograf det hade jag velat gjort. Om det inte är svindyrt så skulle jag absolut göra det.
  ???

  Svara
 60. Frida

  Så vackert!! Och vilken duktig fotograf sen! Önskar att jag ens kommit på idén när når dotter föddes, vilket fantastisk minne av en underbar händelse.

  Svara
 61. Frida

  Vilka helt fantastiska bilder. Som höggravid med bf 14/5 blev jag totalt rörd till tårar. Åh som jag grät! Jättefint verkligen.

  Jag själv skulle nog aldrig ha en fotograf med mig på förlossningen men det där är helt upp till var och en. Att föreviga förlossningen känns viktigt och vi har haft med oss kameran båda gångerna och kommer ha det även nu. Men jag vill ha den stunden för bara mig och min man så han brukar agera fotograf.

  Stort lycka till med söta Isadora och tack för att du delade med dig av det fantastiska bildspelet! ♡

  Svara
 62. Sofie

  Åh så fina bilder! Hade gärna haft en fotograf med men mina två förlossningar har varit väldigt snabba så tror inte hen hade hunnit komma 😛 som tur är, är min man en bra amatörfotograf så vi har väldigt fina bilder ändå 🙂

  Svara
 63. Angelica

  Åh vad vackert! Tack för att du delar med dig! Sitter också här och gråter, det väcker såna underbara minnen från min egen förlossning för 8 veckor sen! Önskar att jag hade kommit på samma briljanta tanke att ta in en fotograf! Jag tror att det är nåt sånt som man känner sig bekväm att göra på sin andra förlossning, kanske inte på första.

  Svara
 64. Linnéa Olsson

  Ligger i värkar med mitt första barn och bara känner denna smärtan. Jag fattar att det är något stort som kommer hända och att det kommer vara värt det. När jag ser bilderna så förstår jag vad dessa värkarna gör, pressar fram det finaste jag någonsin kommer skåda! Helt fantastiskt att se!

  Svara
 65. Eva-Leena

  Helt otroligt Emma! Så himmla vackert och fint!❤ Hadde inte tänkt mig att man faktist kan lyckas fånga så mycke känsler på en bild, men domhär bilderna säger verkligen allt! Allt från smärtan till den totala lyckan och kärleken man verkligen kunde känna på något vis! Magiskt! Jag älskade bilderna speciellt på dig och Jair, hur ni verkligen gjorde det tillsammans, hur han höll om dig och stöttade. Och inte på tal om dom fina tårögda bilderna när Isadora kom till världen, otroligt vacker! De va bara omöjligt att inte bli tårögd själv. ? Va mer kan man säga. En väldigt modig idé av dig Emma och va fint att du valde att faktist fullfölja den! Ett så fint minne ni har för resten av livet!❤
  På dehär sättet skulle även jag vela ha nästa förlossning förevigat, men vet inte om jag har samma mod som du!
  Kram❤

  Svara
 66. Johanna

  Okej, jag har BF i dag och är så nervös och lite orolig eftersom jag inte vet vad jag har att vänta – och visste inte om jag skulle våga titta. Jag tittade men spolade fram väldigt mycket för jag vågar verkligen inte se allt just nu… Och jag började storböla pga fint. Haha!

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Hihi! Så gör jag också ibland när jag är rädd att det är något läskigt 🙂 Det är inget läskigt i videon, men det syns att jag har ont och att Jair är där och supportar mig hela tiden. Du får titta på resten efter att du fått din bebis ❤️

   Svara
 67. Veronica

  Så vackert!! Tårarna rinner och jag tänker tillbaka på mina två förlossningar. Blev så sugen på en tredje! ? Att föda barn är verkligen det största som finns. Vilken enormt duktig fotograf och vilken fantastisk man du har. Ni är verkligen så fina! Skulle nog själv inte vågat ha med en fotograf, tyvärr…- för detta var bara så häftigt!

  Svara
 68. Evelina

  Åh här sitter jag i v.30 och storgråter! Jätte fina bilder och musiken var perfekt. Helt underbart att få se glädjen och kärleken mellan er ?

  Svara
 69. Sandra

  Åh va fint. Kul ha kvar från den största händelsen i livet liksom! Själv har jag bara bilder från efter barnen e födda..

  Svara
 70. Stina-Lee

  Så vackert berättat! Stort grattis till er och bra jobbat Louise! <3 Jag jobbar själv som förlossningsfotograf i Malmö/Lund och det glädjer mig att fler börjar få upp ögonen för det fantastiska i detta.

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Stina-Lee, jag läser din blogg lite då och då och du var faktiskt en av dom största anledningarna till att jag fick upp ögonen för förlossningsfotografi och att jag faktiskt vågade 🙂 jag minns särskilt en sak som du skrev fast jag minns inte exakt hur du uttryckte dig, men du skrev något om att föreviga barnets enda riktiga födelsedag 🙂 Det var så fint och så sant! Tack för all inspo du har gett mig och andra!!! Du är en otroligt duktig fotograf ❤️

   Svara
 71. Fia

  Wow!
  Så fint bildspel och fantastiskt med musiken till. Djupt imponerad av fotografen. Smakfullt och vackert. Vi ska få vårt andra barn om ca en månad och vilket fantastiskt minne att ha något som detta att kunna titta på efteråt. Jag tror dock att jag skulle tycka att det va lite läskigt att ha med en fotograf, det skulle vara så sjukt viktigt att den var ”osynlig” och inte trycker att situationen är jobbig. Måste också säga att jag på något vis är lite avis på fotografen också, det måste vara så sjukt coolt att få vara med och se en förlossning!
  Tack för att du delade med dig av det här!

  Svara
 72. Angelica

  Wow, helt fantastiskt! Älskar att läsa din blogg, du är så rak och ärlig. Grattis till er fina dotter!

  Svara
 73. Sara

  Såååå fantastiskt! Man känner kärleken, kontakten mellan er och smärtan!
  Tack för att vi fick ”vara med”

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här