Förmodligen ingen bebis i natt

Kl. 00.06

Ja, precis som rubriken lyder så blir det förmodligen ingen bebis i natt heller. Småvärkarna började igen för en stund sen och dom flesta är till och med svagare än igår. Jag har precis lagt mig i sängen nu och dom har inte avtagit, men jag tror verkligen inte att det kommer bli mer action ikväll än dom andra kvällarna. Men jag är ändå nöjd och glad med dom värkarna jag har. Uppenbarligen gör dom ju nån nytta i alla fall 🙂

Imorgon ska jag lämna Lucas på dagis, ägna 30 minuter att plocka iordning hemma och sen ska jag bara slappa hela dagen 🙂 På eftermiddag/kvällen ska vi till Lucas dagis som har anordnat lite kul saker för oss föräldrar att fixa tillsammans med barnen 🙂

Bebis har till och med torsdag på sig att komma ut självmant. Är bebis inte ute då så sätter jag igång med husmorsknep för att vräka min inneboende 🙂 Vi längtar efter den lilla busen i magen nu! ❤️

  

Relaterade Inlägg

8 Kommentarer

 1. Anna

  Men nu får det väl sätta igång på riktigt för dig! 🙂 Jag har BF 24:e men mitt vatten gick med ett splash kl 1 i natt. Nu klockar jag värkar, som inte är så starka än, och försöker vila. Så typiskt då maken och jag sa igår kväll att bara det inte sätter igång i natt nu för vi skulle lämna in bilen på service, men det blir det inget med nu, haha!

  Svara
 2. Jeanette

  Spännande! Lycka till när det är dags!

  Vår tjej kom i söndagsmorse, bf+8. Nu sussar hon sött i ett nest från din mamma 🙂

  Svara
 3. E

  Lycka till med förlossningen! Minns att du berättade att du använde progesteronkräm innan graviditeten. Funderade om du kunde berätta lite noggrannare vilken kräm du använde och hur du gjorde under/i början av graviditeten? Själv är jag lite rädd för att börja med krämen eftersom jag inte vet om det finns nåt dåligt i den för bebisen, i fall man lyckas bli gravid. Och man kan väl inte sluta åtminstone i början av graviditeten.

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Hej! Jag har skrivit ett inlägg om krämen jag använde här: http://pasmallen.nu/progesteronkram-mot-kort-lutealfas/ Om man har kort lutealfas och svårt att bli gravid så kan man bli ordinerad progesteron som tabletter eller kräm. Progesteron är ett naturligt hormon i kroppen som ökar när man blir gravid så du tillför inget onaturligt. Just den krämen jag använde är utvecklad av amerikanska läkare, bl.a. en läkare som är med i programmet “Doctors”. Jag har aldrig tänkt tanken om krämen kan innehålla något dåligt. När jag läste om den så förstod jag det som att den var väldigt naturlig för kroppen. Man smörjer på underarmarna så du smörjer inte i underlivet eller så. Hoppas att det var svar på dina frågor (tror att inlägget svarar resten av det du undrar 🙂 )

   Svara
 4. Erika

  Jag tror nu på lördag bara för det ? Eller att det sätter igång på fredag kväll/natt och h*n föds tidig morgon ?? synd jag redan förbrukat mina två gissningar!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här