5 dagar över tiden!

Kl. 11.40

Idag är det BF+5! Jag tycker det känns helt galet! Nästan alla jag känner har trott att min bebis ska komma tidigt och majoriteten av alla er läsare har också gissat på det. Själv var jag bombis på att bebis skulle kommit i lördags! Men när bebis inte kom så fick jag lite känslan av att bebis aldrig tänker komma ut. Jag är absolut inte bitter eller ledsen. Jag tar det lugnt och njuter av dom sista dagarna av graviditeten. Jag tycker det är otroligt spännande just nu och är väldigt positivt inställd till förlossningen, jag längtar till och med nu och kan faktiskt tänka mig att prova vräka bebis redan idag 🙂

När jag lämnade Lucas på dagis imorse så kände jag mig väldigt positiv till att det skulle bli bebis idag. Jag hade någon slags känsla att det skulle köra igång idag under dagen så jag bestämde mig för att städa. Jag städade i 1,5 timme och nu ligger jag och slappar på soffan men det händer absolut ingenting! Känns nästan som dom där småvärkarna som jag kände iförrigår har avtagit pga gynundersökningen.

Jaja, jag kanske får min önskan i uppfyllelse och får gå över en vecka 🙂

  

Relaterade Inlägg

9 Kommentarer

 1. My

  Spännande! Var har du tänkt föda någonstans? Är själv gravid men ingen aning om var jag ska föda,känner inte många som fött i göteborg heller så har inte fått några tips om något sjukhus är bättre än det andra. Hade varit intressant o höra dina åsikter 🙂 lycka till med bebis!

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Jag har tänkt föda på Östra, men om jag var förstföderska och tillgång till bil och man med körkort 😉 så hade jag velat föda i Borås eller Varberg.. Jag har hört gått om förlossningarna där men Östra och Mölndal får ofta mycket kritik. Mölndal verkar få mer kritik än Östra dock. Jag var nöjd med min förlossning och BB vistelse på Östra år 2013. När är det dags för dig?

   Svara
   • My

    Okej jag ska inte ha förrens augusti så har lite tid att fundera 🙂 grattis till den fina flickan!

 2. Malin

  Med senaste sonen hade jag jätte mycket för värkar sedan blev det stopp o allt var hur lugnt som helst. 2 dagar senare var han född ? det drar säkert snart igång, kroppen laddar upp lite ?

  Svara
 3. Nettan

  Jag ser sååå fram emot detta! Lika mycket som när mina systrar väntar på den stora dagen, faktiskt. Så spännande!!! 🙂 <3

  Svara
 4. Karin

  Mätte de mängden fostervatten när du var in? Minskad mängd fostervatten kan vara ett tecken på att moderkakan börjar bli dålig. Med mitt första barn kände jag av minskade fosterrörelser (vilket jag sa i förbifarten till barnmorskan) och vips blev jag skickad på ultraljud-kontroll. Där såg tom jag med blotta ögat att vattenmängden hade minskat. Läkaren förklarade att det kunde vara (behövde inte vara) ett tecken på att moderkakan började sjunga på sista versen (ja, så uttryckte han sig naturligtvis inte). Så då blev det dags att föda barn av den anledningen.

  Men med tanke att du har läst på så bra om graviditet så antar jag att du har koll på även det här.
  Lycka till, när det väl blir dags!

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Nej det gjorde dom inte igår, men idag kollade dom ordentligt och mätte fostervatten etc. Det var bra att du skrev detta för jag visste inte detta. Jag har inte läst på så mycket om hemska saker för att jag inte vill bli orolig i onödan, men nu fanns det ju anledning till att kolla fostervatten m.m. Tack så mycket ❤

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här