Magen,  Tredje graviditeten

Jämförelse magen nu och magen med Lucas

Nu är det ju snart sista chansen att ta magbilder så jag kände att jag var tvungen att passa på att göra en ny jämförelse med magen nu och magen med Lucas. Jag tycker magen verkar vara lite större i denna graviditeten och det stämmer ju bra med SF-måttet som var 36 cm igår. Med Lucas var SF-måttet 34 cm i samma vecka.

När jag lämnade på förskolan imorse så tyckte en av pedagogerna att magen har sjunkit.  Det tyckte jag också när jag tittade på den här bilden, men jag måste nästan be Jair fota för att verkligen se om magen har sjunkit eller inte. Det är svårt att jämföra om man inte har samma vinkel på bilderna 🙂

4 Comments

 • zarah

  Den ser faktiskt ut som den sjunkit lite ? men lättare att se vid en jämföring.

  Imorse kom äntligen min trea! Bf+6. Började med svaga värkar av och till 1.30 inatt som jag kunde sova lite igenom. Klockan 5 gick jag upp och det ökade snabbt i styrka och blev regelbundna. 5.30 väckte jag sambon som i sin tur väckte och gjorde ordning barnen som kördes till mormor en timme senare. Vi var inne på förlossningen 7.15, var då öppen 10 cm och fick lov att ge mig hän i krystandet som jag kände redan i bilen på väg in! Han föddes 7.59, 45 min efter vi kommit in.
  Blev bara lustgas, som svar på inlägget om smärtlindring ☺

   • zarah

    Tack snälla! ❤ ❤ Nej det gick fort när det blivit lite drag i det. Min förra gick ju också snabbt så var beredd på det men trodde vi skulle ha lite mer marginal faktiskt ? Allt har gått bra, sprack lite men inget värre. Jag är pigg och har varit på benen i flera timmar. Väntar på ronden och läkarundersökning av bebisen nu. Ser allt bra ut så åker vi hem idag redan ☺ (som återkoppling på inlägget om att gbg skickar hem snabbt) Vi är i Karlstad och hemgången är vårt önskemål, vi får ligga på patienthotellet inatt om vi vill men ser ingen anledning till det om bebisen mår bra ☺
    Nu är frågan om han ska heta Milo eller Isak ? Syskonen heter Liam och Carl.

    • Emma - På Smällen!

     Åh vad skönt att höra! Härligt att ni mår så bra, både mamma och bebis ❤ Det är bra att möjligheten att stanna på patienthotellet finns om ni skulle vilja, men eftersom ni vill hem så hoppas jag på att ni är hemma nu 🙂 Jag röstar på Milo ❤

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.