Tredje graviditeten

Graviditetströttheten är tillbaka

Ja, nu kan jag säga säkert att jag inte är trött bara pga att jag inte kan sova så bra, utan även för graviditetströttheten är tillbaka. Det känns lite jobbigt för egentligen vill jag följa kroppen och sova när jag behöver, men samtidigt så har jag inte råd med mindre timmar på dygnet! Tiden räcker ju inte till som det är nu, tänk att få ännu mindre timmar per dygn. Men jag får väl försöka göra det som jag gör mer fokuserat och multitaska mindre så går det jag ska göra snabbare, bra träning för mig också som försöker multi-taska typ hela dagarna.

Igår somnade jag på soffan klockan 19. Då hade jag väldigt ont i magen (mycket mensvärk), så Jair värmde en värmekudde till mig och efter det så somnade jag av utmattning. Klockan 21.30 väckte Jair mig och frågade om jag inte skulle lägga mig i sängen istället så det gjorde jag. Sen sov jag till 5.30 ungefär och vaknade av att Lucas var ledsen i sitt rum. Jair sover med honom i hans rum just nu, men Jair var i duschen och då vaknade Lucas av att det var tomt i sängen. Så jag gick och hämtade och Lucas och sen vaknade vi igen klockan 7.00. Så japp, 12 timmar sömn verkar vara vad jag behöver just nu. Jag får lägga mig samtidigt som Lucas helt enkelt! Haha! (Det kommer jag aldrig göra hehe!)  

Jag – precis just nu – osminkad

 I ärlighetens namn så känner jag mig fortfarande trött, men det är väl bara att ta en kopp kaffe och göra sitt bästa för att vakna till hehe 🙂

10 Comments

 • Tessan

  Jag går & lägger mig när sonen gör det Släcker lampan runt 19 & sen lyssnar jag på någon podd, efter det sover jag, haha. Men sen vaknar jag ett par ggr varje natt av toalettbesök, sammandragningar & konstiga drömmar, så sover riktigt dåligt just nu

  • Emma - På Smällen igen!

   Tack!!! Jag såg inte alls lika fräsch ut i måndags, då hade jag inte sovit på 3 nätter, nu har jag i alla fall sovit ikapp lite, men jag är ändå trött 😛 Men skönt att höra att jag inte ser så hängig ut som jag känner mig 🙂

 • Mia

  Ja, det var lättare att vara gravid med första barnet! Det är också lättare att vara hemma med första, när man har en till är det svårt att sova när bebisen sover liksom! Jag har en 2,5 åring och en 7 månaders, jag längtar till jobbet ibland, haha! Och jag gillar verkligen inte att jobba… Men det är roligt också 🙂

  • Emma - På Smällen igen!

   Jag har också tänkt på det, men jag äter ju järntabletter ordinerat av BM varje dag… Men vi får se vad BM säger när jag går dit nästa vecka 🙂 Ska fråga extra om det 🙂

 • Solin

  Detta känner jag igen. Illamående på grund av hormoner som tilltar och trött. Jag jobbar på som vanligt och kör på och sen säger det pang! när jag kommer hem och orkar inte upp ur soffan. Slocknar på en sekund. Och som ”vi” sagt tidigare så är ju inte alltid sambon observant på dessa förändringar utan tror man kan köra på som vanligt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.