Tredje graviditeten

Åkte in till förlossningen

Jag är så glad att jag åkte in till förlossningen idag! Ikväll är det nämligen ÄNNU värre! Nu har jag superont fast det är ihållande mensvärk, men det är såpass att jag vill ligga i fosterställning. På toppen av det så har jag foglossning igen också :-/ 

På förlossningen idag tog dom en CTG-kurva och en läkare kollade livmodertappen. CTG-kurvan visade inte en enda sammandragning trots att jag hade lite mensvärk hela tiden så det är nog växtvärk som spökar eller uvi som barnmorskan sa. (Jag lämnade urinprov för ny odling.) Det kan vara förvärkar också men det är ju ingen fara så länge tappen inte är påverkad. 

 Jag kan genomlida lite (mycket) ont så länge jag vet att det inte är farligt för mig eller bebis 🙂 Så nu när jag vet att det onda inte är förlossningen så kan jag ta det lugnt 🙂 Det känns så skönt! Nu behöver jag inte oroa mig över detta mera 🙂

3 Comments

  • Pilla

    Lustigt att det var exakt samma för mig. När jag satt i stolen med ctg registrerades inga sammandragningar. Dock hade jag konstant mensvärk. Det var ju samma v som du är nu. Kanske är ngt med v 32☺️

    • Emma - På Smällen igen!

      Haha! Vad lustigt! Men vad skönt att jag slapp känna mig dum iaf. Kände mig ju lite dum när jag satt där i stolen och kände den där mensvärken men inte en enda sammandragning på apparaten. Då kändes det som att jag hade hittat på allt typ. Men jag är jätteglad att vi åkte in för kvällen igår var den värsta hittills så om vi inte hade åkt in på dagen så hade vi definitivt gjort det på kvällen! Ja, något måste det ju vara med den veckan haha!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.