Okategoriserade

Lunch och HRL-utbildning för barn

Nu är jag på väg för att möta upp Thaimorsan för en sushi-lunch och efter det så ska jag på en hjärt- och lungräddningsutbildning på Lillugglans BVC. Jair skulle egentligen också varit med, men han fick inte ledigt från sitt jobb. Men jag kände att det är bättre att jag går nu i alla fall än att ingen av oss går. När bebis är här så blir det ju mycket svårare för mig eftersom jag inte kan vara ifrån bebis så länge när jag ammar. Jair kan ju gå även när bebisen är här, han blir ju inte lika låst.

Jag oroar mig ofta för det där med att barn kan sätta i halsen och jag känner mig helt maktlös inför det. Lucas sätter ju allt han äter i halsen, men det hamnar ju inte i lungorna, det är bara att han får kväljningar så himla lätt. Men det hugger till i mig varje gång. Det känns skönt att göra något åt det nu så oron stillas lite i alla fall.

  

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.