Magen,  Tredje graviditeten

Magen vecka 32 – bebis nr 2

Nu är bebisen stor som en squash (39 cm från topp till tå) och redan imorgon lämnar jag faktiskt vecka 32 för att gå in i vecka 33. Tiden går sååå snabbt! Den här veckan har dundrat fram, jag har knappt hunnit med! Jag frågade på facebook i en av gravidgrupperna jag är med i, om dom kunde gissa vilken vecka jag är i. Jag använde den här bilden fast utan texten och det var lite kul för av alla som gissade så var det bara en som gissade rätt, en gissade på vecka 33 och resterande 16 gissade kring vecka 17-25! Själv så tycker jag att min mage känns enorm och faktiskt när jag ser mig själv i spegeln också, däremot när jag ser på veckobilderna så tänker jag jämt: Är den inte större än så? Det är jättesvårt att få en bild i huvudet av hur min egen kropp ser ut just nu. Magen växer ju så fort!!

 

  

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.