Magen,  Tredje graviditeten

Jämförelse – magen vecka 14

Jag vet inte om ni också är nyfikna, men jag är i alla fall bra nyfiken på om min mage är större nu än vad den var i förra graviditeten.

Man brukar ju säga att magen oftast är blir större snabbare i andra graviditeten än vad den blir i första. Jag läste i 1177 att det beror på att man ofta har framåttippad livmoder när man fött barn en gång och att magmusklerna är mer uttänjda.

Jag har fram tills nu inbillat mig att min mage är större nu än vad den var när jag var gravid med Lucas. Men kolla här så får ni själva se:

  

Det känns inte som det är nån jätteskillnad i alla fall 😛

5 Comments

  • Matilda

    Födde mitt tredje barn för 6 veckor sen, syskonen är 3,5år & 2 år men för mig var magen minst nu med tredje trots att det är rätt nära emellan alla tre 🙂

  • Pilla

    Min mage är också liten jämfört med de två andra graviditeterna . De två förra fick jag ständigt höra hur stolor jag var. Nu är det tvärt om. Nu låter det så här ”va v 32 du är ju så liten”. Jag är mkt mindre. Det beror nog på att jag var mer vältränad inför denna grav och tränar fortfarande. Magmusklerna håller in livmodern. SF måttet skiljer sig bara 1 cm. Jag är 1 cm mindre nu. Mina tre är också ganska täta:)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.