Magen vecka 13 – bebis nr 2

Det känns så skönt att vi är i vecka 13, verkligen världens lättnad!! Magen har börjat forma sig lite nu också, äntligen! Här kommer veckans magbild:

  

Jag kör fortfarande med vanliga kläder fast gravidkläderna hänger i garderoben. Jag har inte provat mammabyxorna men jag tror dom kommer kana ner och mudden kommer säkert åka runt när jag går så jag försöker hålla ut lite till. Gummisnodd-tricket funkar fortfarande men jag måste använda längre toppar och sen så kör jag klänningar och strumpbyxor nästan varje dag. Det är bekvämast och årstiden är ju ganska tacksam för det 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här