Magen,  Viktnedgång

Magen 3 veckor efter FL

Här kommer en bild på magen igen. Nu 3 veckor efter FL.

20130406-123757.jpg

På bilden står jag avslappnat, men om jag sträcker på ryggen och drar in magen lite grann så syns det nästan inte att jag har varit gravid.

Jag har gått ner 7,2 kg nu utan att göra något alls… Men det går långsamt… Det är 8,2 kg kvar av gravidkilona. Undra hur många av dom som försvinner med amningen och hur många som jag måste slipa bort på gymmet. Jag undrar också lite var dom där extra kilona sitter, jag känner mig nämligen inte så stor…

4 Comments

  • Hannah

    Första graviditeten försvann det mesta snabbt, men jag tyckte skinnet inte ”drog ihop sig” helt och var likadant som innan förrens efter kanske 8 månader. Men det viktigaste för mig var att få på mig mina vanliga kläder igen, och det kunde jag som tur va snabbt. Nu andra gången får jag på mig tex jeansen men de sitter TAJT och 4 månader har gått. Bara att kämpa vidare 🙂

  • Emma

    Ja, det är ju faktiskt viktiga hur jag känner mig 🙂

    Precis som du skriver Hannah så är det som jag egentligen bryr mig om är att jag passar i mina vanliga kläder. Jag vill ju inte behöva köpa en ny garderob efter det här liksom! Jag har inte provat några av mina gamla byxor än, dom ligger på vinden 😛

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.