Magen,  Tredje graviditeten

Magen vecka 15 – bebis nr 2

Jag höll på att glömma veckans gravidmage! Nu går ju solen ner så mycket tidigare så vi har bara helgerna att fota på nästan. Jair jobbade i lördags så när söndagen kom så fick jag för mig att det var lördag.. haha! Solen hade typ gått ner, men min bloggkamera är riktigt bra så den fick det faktiskt att se ut som det var ljust fast det var mörkt. Och då var det med den intelligenta auto-inställningen! Jag är kass på kamera-inställningar, jag skulle faktiskt gärna vilja gå en fotokurs och lära mig lite mer om våra kameror.

Jaja, hur som helst, magen är fortfarande ganska liten och söt. Framifrån tycker jag att jag ser rund ut (alltså tjock ut). När jag har tajt klänning med strumpbyxor blir det gärna lite kärlekshandtag eftersom magen är lite utspridd liksom. Men jag vet ju att det kommer ändras snart så det är helt ok. Jag känner mig ganska nöjd med graviditeten hittills. Jag ligger fortfarande minus på vågen och det känns bra för jag vill inte gå upp i vikt för tidigt. Jag är inte rädd för att gå upp i vikt, för det vet jag att jag kommer göra, men jag vill helst att det dröjer lite till så att jag vet att det är graviditeten och inte för att jag är onyttig. I graviditeten med Lucas hade jag gått upp nästan 1 kg i den här veckan och från nästa vecka så började jag öka i vikt i takt med graviditeten.  

  Men strunt i allt det där med vikten nu, jag är sååå glad för att min lilla bebis växer. Nu är den stor som en apelsin och jag har känt sparkar (rörelser) varje dag sen en vecka tillbaka 🙂

4 Comments

 • Petra

  Så fin! Är också i v. 15 med nr. 2 och 3 och magen börjar bukta ut lite nu. Känns mysigt. Kunde till och med känna dem idag 🙂
  Jag är lite orolig över att jag väntar tvillingar och allt är helt annorlunda från sist. Jätteillamående fortfarande och jag bara väntar på att orken ska komma tillbaka.
  Kul att följa din graviditet, man känner verkligen igen sig och får många glada skratt!

  Hälsningar
  Petra

  • Emma - På Smällen!

   Åhh dubbelgrattis Petra! Jag har läst att det kan vara stor skillnad när man väntar tvillingar. Hoppas att illamåendet går över snart och att orken kommer tillbaka för både dig och mig 🙂 Kram!

 • Emelie

  Jag hamnade här efter en googling men jag har sett många som har samma typ av bildtext ”x weeks baby is the size of x” och jag bara undrar hur man får tag på den effekten?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.