Magen vecka 38 – bebis nr 2

Oj! Tänk att det här kanske är den tredje sista magbilden… Eller ja, det kan vara den allra sista magbilden om bebisen tänker komma ut i förtid haha! Nu är bebis stor som en pumpa och det känns kan jag säga. Det känns som jag bär runt på en pumpa varje dag, tungt alltså! Jag har väldigt ont i hälarna och igår när jag verkligen pressade mig själv att göra så mycket som möjligt så fick jag ont i smalbenen också. Ibland undrar jag om jag skulle ha haft lika ont i fötterna om jag var överviktig istället för höggravid. Något som är väldigt positivt är i alla fall att jag har inte svullnat så mycket. Fötterna är väl en aning svullna och kanske smalbenen också, men jag ser som vanligt ut i ansiktet, armarna och händerna. När jag var höggravid med Lucas så kände jag mig inte så snygg som jag gör den här gången 🙂

  

 

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här