Magen med Lucas och magen nu

Innan den här veckan är slut (jag byter ju vecka imorgon) så måste jag bara visa er en jämförelse bild mellan magen med Lucas och magen nu. Båda bilderna är alltså tagna i vecka 35.

Just denna veckan tyckte jag att det var extra spännande eftersom man kunde se att magen hade växt så tydligt mellan vecka 34 och 35. Och vet ni vad?! Det var ungefär samma när jag var gravid med Lucas, jag skrev då på bloggen att magen hade växtspurtat mellan vecka 31 och 35! När jag frågade min BM hur magen plötsligt kunde växa så snabbt utan att symfusmåttet påverkas så sa hon att hon trodde att det var mina magmuskler som hade gett vika och släppt ut livmodern. Undra hur det hade varit om jag hade varit vältränad när jag blev preggo! Hade jag haft platt mage jättelångt in i graviditeten då? Kanske skulle prova det nästa gång haha!!  

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här