Magen vecka 35 – bebis nr 2

Den här veckan har magen VERKLIGEN växtspurtat! Jag fick en smärre chock när jag såg bilden som Jair hade tagit på magen! Den har ju växt massor på bara en vecka! Nu känner jag mig verkligen inte liten och nätt längre. Nej, nu känner jag mig enorm!

Bebisen är numera stor som en kokosnöt och då tror jag att appen menar en sån där stor grön kokosnöt som man kan dricka kokosvatten i Thailand, Brasilien m.m. Såna där små bruna man kan köpa i Sverige är ju så små!  

Jag ska göra en jämförelsebild så ni får se skillnaden mellan denna och förra veckan. Jag tänkte också visa er skillnaden mellan magen nu och magen med Lucas <3

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här