Magen,  Tiden efter förlossningen

Kroppen 3 veckor efter FL

Nu har det gått 3 veckor sen jag blev postpreggo 🙂 Jag saknar gravidmagen ibland, men för det mesta känner jag mig ganska nöjd med tillvaron. Framförallt så älskar jag att kunna promenera snabbt och röra mig fritt utan att få foglossning efteråt. Jag älskar att kunna äta syrlig frukt och dricka juice efter klockan 15 utan att få halsbränna. Ja, jag är ganska nöjd med allt 🙂

Jag har inte gått ner nåt mer i vikt så jag antar att jag kommer få träna bort dom sista 3 kilona och sen har jag 5 kilon till att träna bort som jag gick upp innan jag blev gravid. Men jag lider verkligen inte, det känns som en kul utmaning som jag ska ta mig an när det är dags 🙂 Fast om kroppen och amningen skulle ta itu med dom sista 3 kilona av graviditeten så hade jag varit otroligt tacksam såklart, hade varit gött att slippa dom 😛

Här kommer en bild på magen också, det här blir nog min sista magbild innan jag är helt läkt och kan börja träna för då kommer såklart en förebild så att ni kan följa min resa 🙂

Och här är en jämförelse med magen 3 veckor efter Lucas.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.