Plattare än så här blir det nog inte

Jag har aldrig haft en helt platt mage. Nä, lite grann har den alltid putat även när jag har varit som mest vältränad. Så målet är väl att magen ska bli lika “platt” som den var innan graviditeten. Och det målet tror jag har uppnått nu. Den blir nog inte plattare än så här. Men å andra sidan har jag aldrig fotat magen så här från sidan förut, så jag får väl ta en till bild när jag har nått min målvikt och jämföra med 🙂

20130919-120128.jpg

Hur som helst så är jag nöjd med magen från sidan nu 🙂 Men jag tänker fortsätta kämpa för att nå målvakten och slimma till kroppen. Skulle magen bli plattare så ser jag det som en bonus 🙂

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. Aysegul

  Blir motiverad att träna
  Mer nu! Tänk på att stärka bålen, den inre muskulaturen i magen , då kommer du känna dig starkare och magen kommer absolut bli mer starkare.

  Svara
 2. Ramona

  Bra jobbat Emma! Ser ju riktigt bra ut! Längtar oerhört mycket till att få börja träna. Har 3 dagar kvar till BF så snart får jag också komma igång med träningen 🙂 Fast mest längtar jag såklart till bebisen 😀

  Svara
 3. Krista

  Skulle bli mer än nöjd om min mage såg ut som din sen ett halvår efter förlossningen.
  Sätt gärna in det här inlägget i din Magen-kategori däruppe 🙂

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här