Aldrig mer!

Påminn mig att jag aldrig aldrig mer ska springa till bussen! I alla fall inte när jag är gravid och absolut inte med en tung matkasse! Förbjud mig gärna att handla överhuvudtaget! Fy fasen vad ont det börjar göra i fogarna nu alltså! Och efter jag har suttit går det knappt att röra sig! Jag blir liksom helt stel! Nu gör det inte bara ont i svanken och ljumskarna utan även i blygdbenet! Men det gör bara ont när jag är uppe och går och speciellt när jag har suttit eller legat stilla ett tag och ska upp och gå igen. När jag kom hem och skulle byta till mjukisbyxor upptäckte jag att det var totalt fysisk omöjligt att stå på ett ben! Jag har aldrig varit med om det förut så jag blev lite chockad.

Nu ligger jag här på soffan och njuter av att bli uppassad på! Min fina sambo hämtar det jag behöver och snart ska jag äta hans fyllda paprikor till kvällsmat <3  

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. Nettan

  Jag kände likadant här om veckan efter att ha sprungit genom hela Stockholms central för att hinna till pendeltåget, som jag sedan missade med 2 sekunder….. Jäklar så ont det gjorde! Tänkte inte att det borde vara några problem att småjogga, är ju inte höggravid men tydligen så är det gå som gäller 😉 Men jag känner av foglossning redan sedan V.10, har även ett väldigt fysiskt och aktivt jobb så är fullkomligt slut i kroppen efter arbetsdagen. Min förra graviditet var jag sjukskriven från V.10 på 100% pga foglossning, så är iallafall tacksam så länge jag kan jobba för tiden går så fruktansvärt långsamt när man bara går hemma.

  Svara
 2. Elin

  Usch, foglossning är så fruktansvärt. Hade det från vecka 19 i graviditeten och det var så sjukt jobbigt. Pratade med en vän som är gravid idag och började tänka tillbaka på hur jobbigt det faktiskt var. Hur jag kunde stå och diska och gråta av smärta samtidigt. Hur det inte gick att vända sig i sängen utan att få jätteont. Nej fy, det önskar jag inte min värsta fiende.

  Hoppas det går över för dig <3

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här