Tredje graviditeten

Gravidfotografering med Liselotte

I tisdags var jag på gravidfotografering i stan med Liselotte som både är fotograf och bloggare. Hua, vad kallt det var ute, men det var vackert! Eftersom det var så kallt så gjorde vi fotograferingen i expressfart så att jag inte skulle bli sjuk igen. Det blev många fina bilder och jag fick en riktig superfavorit som jag kommer använda som header inom kort. 

 

Visst är det vackert med stadslivet i bakgrunden! Den här bilden känns sååååå Göteborg tycker jag! Älskar att Liselotte lyckades ta bilden just när vinden blåser lite i mitt hår 🙂

   

Den här bilden är också en stor favorit,  så vacker och alla färger på bilden gör verkligen bilden!

     

Jag köpte en klänning, som tyvärr inte hann fram i tid. Men förhoppningsvis hinner jag och Liselotte med en till fotografering innan jag blir stor och svullen. Jag tror den klänningen kommer bli jättesnygg att fota i 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.